“Vi har all verdens tid!”🙏😍 + en avgjørelse jeg har tatt ift traume-terapien…


I går hadde jeg virkelig TIDENES dag!🙌😍🌊
Jeg elsker som dere mest trolig har fått med dere nå, å finne nye natur steder å vandre rundt på. Og igår tok vi rett og slett en dagstur til vakre Runde!🙏🙌 Der har jeg ikke vært siden jeg var liten jentunge, så det gledet jeg meg skikkelig til! 💕😊


Det er så deilig å sitte i bilen å bare prate om alt mellom himmel og jord, med ett menneske som du virkelig føler deg komfortabel med. Syns ikke du? Det er deilig å bare cruise avgårde? Jeg får en sånn følelse av “befrielse” når jeg sitter i bil.. Bare seile avgårde, med all verdens tid foran oss.
Vi stresser nemlig ikke når vi er på tur. Det er en av “reglene” vi har. For 
“vi har all verdens tid”,  og den setningen hjelper meg nemlig til å ikke stresse meg opp, noe jeg (dessverre) er fryktelig flink til, men jobber med å legge av meg.


For vi HAR jo all verdens tid. (Vi vet jo, heldigvis, ikke om noe annet.) Og dere, for en nydelig dag det ble! Og FOR ett vakkert sted midt ute i havgapet Runde er!🤩🙌🌊💧
Det er jo egentlig helt sinnssykt at det kan være så vakkert, dette landet vi bor i! Jeg ble helt amazed av den utrolig kraftige naturen der ute, fy søren så beriket vi er her i Norges land! Snakk om å være heldige!😍🙌👌


Nå som sommerferien snart nærmer seg slutten, skal jeg begynne i traume-terapi igjen. Jeg både “gleder” meg og gruer meg. Kanskje gruer meg mest… Men jeg føler meg på en måte klar nå, til å begynne igjen.
Jeg har jo allerede erfart at det har hjulpet meg ekstremt mye til nå, uten terapien hos henne hadde jeg aldri kommet meg så langt som jeg har de siste to årene. Så det kan jo bare bli bedre, så lenge jeg står løpet ut. (Med pauser når det er nødvendig).

Og jeg har tatt en avgjørelse som jeg tror kommer til å hjelpe meg veldig. Jeg har jo allerede gått over ett år i traume terapi, så jeg vet jo hva jeg går til. Jeg VET det blir beintøft, og fortsettelsen komme jo ikke til å bli enklere enn det har vært til nå, det kommer nok til å bli enda hardere.
Men det jeg tror vil være helt nødvendig, ikke minst til stor hjelp for meg, er å utnytte naturen minst like mye som jeg har gjort til nå. At jeg f.eks etter timen på poliklinikken, som alltid er beintøff, ikke drar rett hjem for å legge meg i senga for å drukne meg selv i elendigheten og smerten, men at jeg heller drar rett ut i skogen eller til havet, – og får hjelp der til å puste igjen, komme til meg selv, rett å slett for å “grounde” meg. For jeg lover, naturen kan gjøre underverk for psyken! 
DET er jeg ett levende bevis på!🙏😉💚

Jeg vet jo nå, etter ett år omringet av natur 4-5 av 7 dager i uken, hvor mye den virkelig kan være til hjelp. Både for å “jorde” seg, komme til nåtid viss man er mye i fortiden, og til å være HER OG NÅ, tilstedet, – rett og slett.

Så det er ett av målene mine for høsten som kommer.
Nemlig å bruke naturen for ALT det er verdt, til å klare stå i og holde ut hverdagen som kommer til å bli svært belastende og tøff igjen. Noen andre som har lyst å være med på det?
Så kan vi heie på hverandre, støtte og gi inspirasjon og sende positive “vibes” til hverandre så vi makter å fortsette terapien/behandlingen, selv hvor tøft og forferdelig det til tider kan være.

Så kult det hadde vært om vi kunne støttet hverandre gjennom tiden vi har foran oss, vi som er usynlig syke. Om det så er fysisk eller psykisk, så er det temmelig ensomt noen ganger, når det er så få som virkelig forstår hvordan det er å leve slik..


Nå skal jeg ta litt fatt på dagen her. Akkurat fått i meg frokosten, heh, går litt tregt her idag. Men jeg har “hvile-dag”, noe som også er svært viktig!
– Det er viktig å ta seg tid til å roe ned, få tid til å behandle alle inntrykkene og opplevelsene man har, om ikke blir det fort overveldende og uoversiktlig, og da blir det kaos, – i alle fall i hjernen min..🤦‍♀️

Håper dere nyter dagen, hvor enn dere er og hva enn dere gjør. Ta vare på deg selv, og gjør det som er best for deg. Noe som gjør deg godt!🙏
For du fortjener det faktisk, selv om du kanskje ikke føler det selv alltid..

Heier på dere alle, fine krigere!💕😍🙏💪👊


@LunaCh 💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no