Vær-sjuk, deprimert, abstinenser

Er så j***lig lei av å være så vær-sjuk. Er du en av oss som blir påvirket av været? Ja, både positivt og negativt. Idag er det helt grått ute, i tillegg til den tykke tåka som ligger så langt ned av du ikke kan se fjellene, regner det også selvsagt jevnlig. Du sunnmøre du sunnmøre.. Jeg elsker sunnmøre når det er sol – i det minste oppholdsvær. (Man kan egentlig ikke forvente for mye sol og varme her på desse kanter) Men på dager som dette, henger ikke bare skodda ute, den henger over hode mitt også.

Det var ikke lett å stå opp idag. Faktisk, nå er kl 11.58 og jeg har akkurat kommet meg ut av senga. Sitter fremdeles med håret til alle kanter, psyjen er på og jeg aner ikke om jeg noensinne idag kommer til å fikse noe av det. På slike dager er det tungt og vanskelig å gjøre de helt enkle hverdags oppgavene. Som å stelle seg, smøre en brødskive, pusse tenna.. Ting Tar Tid. Alt.
(Og mye som ikke blir gjort.)

Kanskje ikke bare været jeg kan skylde på, men også det faktum at jeg muligens har blitt deprimert igjen. Denne tiden på året er vell den tiden jeg sliter aller mest.
– Tiltaksløs, sliten, fullstappet av angst fra topp til tå, stresset og urolig, bekymringene over ting jeg ikke burde bekymre meg for, og de hersens selvskadings-abstinensene har begynt å krible i kroppen… Og det skremmer meg.

Nå skal jeg ikke lov meg selv å gjøre så mye idag. Jeg skal bare være glad om jeg klarer NOE av det jeg burde. Som å stelle meg, kle på meg, gre håret, pusse tenner, smøre en brødskive og sette på kaffe. Nei, har ennå ikke satt på kaffe.

Jeg skal i alle fall i enden av dagen være fornøyd med DET JEG KLARTE, og ikke fokusere kun på ALT JEG IKKE KLARTE. Så er du litt her hvor jeg er, så prøv å fokuser på de tingene du klarer, selv hvor små de er, og ikke bare alt du ikke får til. Det drar enn bare enda lenger ned i mørket. Bare ett lite tips! ♥

  • Kjærlighet, varme og lys fra, LunaCh. ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no