Vær ett godt forbilde!


Sminken måtte aldri av, ikke når jeg la meg for å sove heller, for tenk om noen kom tidlig på morgenen at det kunne være fare for at jeg ikke rakk å sminke meg først? Jeg kunne aldri åpne døren å ta inn posten før jeg hadde puttet på meg full makeup om morgenen, i tilfelle noen skulle se meg. Ja, se MEG.

Herregud, for bare to år siden hadde jeg aldri i livet våget å vise mine nærmeste venner en gang meg selv uten sminke. En av mine nærmeste venninner gjennom 8 år hadde aldri før ifjor sett meg uten sminke. – Hvor ille er ikke det? Snakk om lavt selvbilde.. Men jeg har kommet dit hen i livet av jeg faktisk gir litt faen, jeg tror det er viktig, spesielt nå i disse sosiale media tider, at vi “voksne” faktisk viser oss selv uten ansiktet fullt av foundation, løsvipper og eyeliner ol, og faktisk være gode forbilder for de yngre! 
Da mener jeg ikke at vi må slutte å sminke oss, men at vi må vise at det er faktisk ikke slik at man våkner opp med full “glam-look” om morgenen, og at det er helt i orden å faktisk VÆRE SEG SELV! Man må ikke på død og liv stå opp to timer før skoletid for å rekke å retusjere ansiktet sitt, man trenger ikke putte på seg løsvipper eller løshår, det går heeelt fint å gå uten sminke, eller med bare litt maskara. Det er altfor stort press på de yngste, som om det ikke er nok press på de fra før av med gode karakterer, helst trene fem ganger i uken og se ut som om man skal gå på den røde løperen hver dag. Det er ikke rart det øker med angst og depresjon for de yngre for hvert år som går nå, det er ett enormt press på de på alle arenaer i livet – og mange føler nok på at de ikke strekker til. Det er triste tall som stadig kommer frem i media ang den psykiske helsen til de yngre. Som bare øker og øker….

Derfor syns jeg det er viktig, spesielt også for oss som blogger, å være gode rollemodeller og legge minst mulig fokus og press på at det ytre må være perfekt fra morgen til kveld. Man er GOD NOK som man er, og ytre skjønnhet betyr INGENTING om du ikke har ett godt hjerte og en fin personlighet. Husk det, det viktigste er å være ett godt medmenneske, bry seg som andre, ta vare på seg selv – helsen sin og kroppen sin.

DU ER PERFEKT AKKURAT SLIK DU ER SKAPT. HUSK DET!♥ ♥ ♥

Xoxo, L

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no