Ute-rommet mitt🌸🤗💚


For første gang ifjor vår, ordnet jeg blomsterkasser på verandaen min. Med god hjelp av ei godt dreven venninne. 😉🌸🌼🌻
Jeg har endelig blitt skikkelig voksen, tenkte jeg der jeg stod med hage-hansker på hendene og blomster som skulle plantes, mold stod klar og lekakuler som var ganske så nytt for meg, for å si det slik. Hehe!
Jepp, EGNE blomsterkasser på verandaen, det er jaggu meg ett stort steg det for en som har lite peiling på blomster, og lite grønne fingre! Hehe!😍


Men jeg har blitt veldig glad i blomster med årene, og jeg prøver så godt jeg kan å ta vare på de.🌸😍 Litt komisk, men en liten hemmelighet, og litt flaut…😂🙈🙈😅 Jeg driver å “klapper dem” på en måte, haha.. Sånn, oppå, mest for å sjekke at de er faste å friske, da. For er de slappe å slik så vet jeg jo at NOE er galt. For lite vann osv.
– Men jeg er altså hundre prosent sikker på at de derfor ble SÅ fine ifjor! Fikk så mye nærkontakt og kjærlighet, atte! Hihi 😅😍🙈😍


Heldigvis har jeg jo hjelp av BPA også da, så vi alle passer på dem her – sammen. Det går stort sett veldig fint, hehe!🤗

Vil forresten bare tipse dere om at de har minst like fine og store  Hortensia-uteplanter på Rema 1000 til halve prisen av de som er på plantasjen!😉🌸🌼🌻  Mine ble GEDIGNE i fjor, og herregud SÅ vakre de var! Håper de jeg har kjøpt i år, (Kjøpt på Rema 1000 til 179,- pr plante) blir like fine som fjorårets! Det er jeg ganske sikker på de blir, bare jeg passer godt nok på dem! 🌸💕😍

I år valgte jeg å kjøpe to blå, i fjor hadde jeg en rosa og en blå. Har også kjøpt meg en blomster på veggen i år, det ble skikkelig koselig synes jeg!
Her er den!:
Jeg har sagt det før, og jeg bare sier det igjen: Det ER så viktig å ha det koselig rundt seg når man sliter med mental helse.
Lys, dagslys, farger som man trives med, blomster eller duft-lys, ja alt dette er jo individuelt hva man liker, men poenget mitt er at å omringe seg med lystbetonte ting hjelper på psyken. 😊🙌🙏💚
Når man er mye innendørs, og kanskje er mye alene også, da er dette SÅ viktig!🙏 Jeg håper virkelig jeg kan inspirere noen andre der ute til å tenke over det, og kanskje gjøre de små endringene som skal til, for det hjelper virkelig på humøret, og det er viktig at man har det trivelig i eget hjem, i eget selskap.

For det er faktisk helt sant, miljøet påvirker oss. Farger påvirker oss.🌸🌼💕🌞


Så syntes jeg det ble litt kjedelig med den hvite veggen her.. Er du ikke enig? Og det å male den rosa eller lyseblå vet jeg ikke helt om kommunen hadde blitt så veldig takknemlig for, hehe! 😂🙈
Men da fant jeg på en smart løsning!😍Jeg kjøpte meg kritt!! Det er jo bare SÅ GØY, og det er FARGERIKT, jeg kan også få det lett bort- OG jeg kan i tillegg skrive STORT slik at mennesker som går forbi kan lese og kanskje få seg ett smil rundt munnen resten av dagen! DET liker jeg tanken på!😍😍🙌💚

Så her kommer det til å stå forskjellige beskjeder for de som går forbi i vår/sommer
😍😍🌞💕Håper og ønsker at du får en så fin helg som mulig. Ta godt vare på deg selv, og du? Unn deg noe fint, noe. – Du fortjener det!💕😘

@LunaCh  💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no