UKEN SOM GIKK #5

Hei dere! ♥ Jeg vet det har vært utrolig dårlig blogging de siste ukene, og jeg lover jeg skal prøve å komme meg i gang igjen. Det er en meget god grunn for fraværet, bare så det er sagt. Men nå skal jeg forsøke å starte litt opp igjen, håper dere bærer over med meg.. Så siden det er søndag idag, tenker jeg å kjøre på med «uken som gikk» igjen, vet mange av dere liker disse innleggene.
Pssst: Legg igjen en kommentar her eller på FB siden min (link nederst i innlegget) om det er noe tema eller noe typ innlegg som er ønskelig. 😉

♥ Ukens høydepunkt:

Gåturen ned til båthavna. Uten tvil. Ordentlig digg å være ute å igjen! Kjenner jeg har en lang vei å gå med opptrening av muskler fremdeles, for bare slike små-turer gir meg smerter dagen etter, men det er sååå totalt verdt det! Gleder meg over å ha kommet ut av rullestolen og kan bruke beina igjen, gud så mye enklere livet er når man kan gå. Skal aldri en dag i mitt liv ta det for gitt igjen! For det er ett privilegium å ha den friheten man har når beina fungerer. Remember that..


♥ Ukens nedtur:

Det vet jeg faktisk ikke. Tror ikke det har vært noe spesielt denne uken jeg kan sette fingeren på. De siste ukene har vært ganske så jævelige og ingnting ved det er forandret, – men det er en konstant følelse som ikke kan kalles «nedtur», det er bare veldig tøft, tungt og vanskelig å ta innover seg hva som faktisk har skjedd. Det er som å være i en boble som jeg fremdeles ikke helt har kommet ut av, – det vil nok ta litt mer tid. Men noen ekstra nedtur denne uka kan jeg ikke si det har vært. Det går opp og ned..

♥ Ukens opptur:

Må bare si været.. Hehe! Men altså, å ha en hel uke med SOL OG VARME her på vestlandet er SVÆRT SJELDENT. Så det har vært temmelig deilig må jeg si. Lettere å komme seg ut av hus er det også, og det har jeg virkelig trengt! Det hjelper både på psyken og de fysiske smertene med varme på kroppen, så jeg har sittet mye ute på verandaen. Og ja, det som er positivt er at jeg nå tør å sitte der alene også. Jeg har jo hatt en lang periode der jeg ikke har turd å hverken sitte på verandaen eller gå utfor dør alene. Så det er deilig å endelig ha kommet dit at jeg våger være utfor dør alene igjen.

♥ Ukens følelse:

Fortvilelse. Sinne. Håpløsthet. Fortvirret.
Jeg har kjent mye på det, fortvilelse. Og sinne. Ja jeg er og har vært endel sint. Ikke åpenlyst eller noe som har gått utover noen, men jeg har kjent på det ekstremt mye denne uka. Jeg er sint fordi ting skjer som er så forbanna urettferdig! – Og ting som skjer jeg ikke kan gjøre en DAMN SHITT med for å hverken endre eller gjøre om igjen, eller mindre smertefult for noen, – fordi det ER IKKE mulig å fikse det, eller minske smerten. Da kjenner jeg på en ekstrem håpløshet. Og jeg innser plutselig hvor jævelig liten jeg egentlig er. Jeg, og du, vi er bare små prikker på denne jorden sett uten ifra… Livet er, og vil alltid forbli urettferdig. Alt man kan gjøre er å gjøre sitt beste i de ulike stormene man blir kastet ut i.

♥ Ukens Quote:

♥ Ukens tanke:

Hold fokus. Som bonusmamma sier til meg hver dag: «Fokuser» Og det er sant, noen ganger må man holde fokus og fokusere på enkelte ting, for å klare holde seg selv og de rundt seg oppe. Så jeg har forsøkt å holde fokus på dagen idag, ikke dagen imorgen eller neste uke. Men kun dagen idag. En dag av gangen. Jeg har klart å satt meg noen små mål, og det har vært godt. Som å farge håret, det gjorde jeg igår. Dagen før ryddet jeg tre hyller i kleskapet, man behøver ikke ta alt på en gang, bare man kan klare LITT.

Nå som jeg har lagt på meg rundt 15 (!!) kg, så merker jeg jo selvsagt at mye av klærne ikke passer lenger. Så jeg har fått sortert det som passer og ikke av topper og gensere, så nå får noen andre gleden av å bruke klærne jeg ikke lenger passer i, ei heller har noe ønske om å passe i igjen.
Noen dager kan det være triggende i seg selv, bare det at man ikke får på seg den dongrishortsen man hadde lyst å ha på seg, så å kvitte seg med det kan være en god ide tenker jeg. Alle triggere man vet om som kan fjernes er bra. Triggere er det nok av uansett i livet, så de man kan gjøre noe med er supert!

♥ Ukens sang:

Jess Glynne – I’ll be there♥

Ønsker dere alle en så god dag som dere kan ha!♥  Husk å ta vare på hverandre, i både gode og dårlige tider. Tidevannet snur fort noen ganger, da er det viktig å være der for hverandre og vise man bryr seg.♥

@LunaCh

♦ Follow me if you want:
♥FB
:Lunach.psykmagasinet.no
Instagram: Lunaench
Snapchat: Lunaench

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no