Uken som gikk #24

Hei dere! Og riktig god søndag! 🥰💕
Her kommer “Uken som gikk”!✍

♥ Ukens høydepunkt:
Dagen på flø var fantastisk.. 🌊🙏 Herregud, det er ikke ofte det er vindstille, 18 grader og badetemp der ute! DET var helt HERLIG å oppleve flø på den måten også. Det er bare så vakkert der ute, uansett vær og vind. Det er en sjarm hver gang, uansett hva – det stedet eier mitt hjerte❤

♥ Ukens nedtur:

At kroppen ikke takler denne overgangen fra kaldt til varmt, vinden og ja- været generelt. Det er ikke det at været i seg selv er problemet, missforstå meg rett. Jeg klager ikke på at det er regn, jeg er jo regntett. Jeg kan fint gå en tur i regn.
Men det er kroppen min som ikke tåler overgangene, og dermed blir det mer smertestillende som også gjør at jeg blir litt mer døsig. Mindre smerter, men trøttere. Alltid bivirkninger..

Men sånn er september og oktober hver år, så jeg får bare nyte de dagene som jeg fungerer noenlunde, og bare ta de dagene som er vonde som de er. Det går over. Det er midlertidig, som med alt annet her i livet.

♥ Ukens følelse:

Tynget…

♥ Ukens Quote:

♥ Ukens tanke(r):

Veldig fokusert på at jeg skal klare meg best mulig gjennom denne tiden. Så tankene min har vært mye på akkurat det: Hva kan jeg gjøre for at denne tiden skal gå bedre? Hva må til for at jeg skal klare stå meg sterkere igjennom, og hva burde jeg spør om hjelp til?

For det er viktig å huske at man må og skal ikke måtte klare ALT helt alene. Det er lov å be om støtte/hjelp. – Og det er viktig.

♥ Ukens sang:

@LunaCh 💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no