Uken som gikk #21

♥ Ukens høydepunkt:

Det må være den koselige turen til Ulsteinvik, det var som balsam for sjela, altså. Etter flere dager i senga, så var det godt å se noe annet!🙌🤗🙏 Legg merke til hva som står på bar-menyen deres, haha!!😂 Jeg lo litt når jeg så den ass..! Intensiv rehabilitering, lol! 😅😂

♥ Ukens nedtur:

Uten tvil betennelsen og at kroppen svikter meg på disse fine soldagene.. Men sånn er det bare, det går heldigvis over!😉

♥ Ukens følelse:

At jeg føler meg mer og mer “hel”, og at jeg er “bra nok” som jeg er. Jeg føler mer fred i meg selv nå.. Det har vært to tøffe år, mye jeg velger å ikke skrive og dele her fordi det er så privat, – men jeg kan si at det har vært fryktelig tøffe år.. Og jeg begynner endelig nå å føle jeg kan puste litt igjen. 🙏🌈✨ 

♥ Ukens Quote:

♥ Ukens opptur:

8 måneder skadefri! 🙌💪👊 Do I need to say more?💁‍♀️ PROUD!🥇🏆

♥ Ukens tanke:

Jeg begynner å føle meg mer og mer som ett menneske igjen.. Som ett menneske med like rettigheter som alle andre. Jeg er glad jeg kan begynne å føle litt på disse tingene, at det å si ifra om ting er noe alle gjør og det har jeg skjønt at jeg også har lov til.. Det er skummelt, og jeg får ekstremt mye angst når jeg gjør det, – men det er samtidig noe man må gjøre og øve seg på. Ingen kan vite hva du føler, viss du ikke sier det. Ingen kan gjette seg frem til alt, man må faktisk si det med ord.

♥ Ukens sang: 

@LunaCh 💕

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no