Uken som gikk #19

Reklame/ Samarbeid: Just Strong

♥ Ukens høydepunkt:

Det må være turene jeg har vært på denne uken, både tirsdag og fredag var jeg å gikk tur i Volda rundt Rotevatnet. Det er jo bare sååå fint der!! 😍❄❄❄ Spesielt nå som vinteren har kommet for andre gang i år her på Vestlandet, og jeg må bare si at når snøen får lov å ligge noen dager så er det jo bare helt herlig!! 😍🙌 Det glitrer rundt oss! – Og de er også svært flinke til å måke tur-stien der! Det er jo ett stort pluss!😉👌👏
My wonderful BFF


♥ Ukens nedtur:

Det har, som forrige uke også, ikke vært noen spesiell nedtur jeg kan sette fingeren på. Og er dere klar over hvor ekstremt godt det føles å kjenne på? Herregud, jeg kan ikke huske sist jeg hadde dager hvor jeg føler jeg faktisk makter å være i mitt eget sinn og i min egen kropp. – Det er så ubeskrivelig deilig å kjenne at jeg orker mer, at jeg tåler mer, og ikke minst at jeg har litt mer krefter og overskudd til å bare VÆRE.
At jeg trives litt bedre i livet generelt.. Herregud så deilig å kjenne på disse følelsene igjen.🙌😃💪🤗 Lenge siden sist.


(Deksel fra Aliexpress)🍦🍧

♥ Ukens opptur:

At jeg ble Ambassadør for klesmerket: Just Strong! 💪😍😉 En bevegelse av STERKE kvinner verden over, gjelder selvsagt BÅDE fysisk men såvel som MENTAL styrke!🙌💪 Hurra, endelig noen som har skjønt at kropp og sinn henger sammen!👏😉🙌 Join the movement, du også, viss du vil!🤗 Eller bare sjekk ut klærne deres, om du er på utkikk etter pene trenings-klær! 🤷‍♀️💪😃 Bruk koden min: LUNACHR10, så får du 10 % avslag på kjøpet😉👌 ⭐ Her er hjemsiden deres: Just Strong Instagram: Bejuststrong

♥ Ukens følelse:

Takknemlighet. 🤗😊💕 Jeg er så uendelig takknemlig for at jeg kan få lov å være meg selv, men alt jeg er. Både positive men også de mindre flatterende sidene. Ingen er perfekte, vi alle gjør feil, men omgås du mennesker som også vet de er feilfri- så er det enklere å slippe masken og bare – være. Det er så fint, det. Å ikke være så redd for å gjøre eller si noe feil sammen med andre, at man bare kan tillate seg å være seg selv..🤗

♥ Ukens Quote:

♥ Ukens tanke:

“Jeg tror faktisk jeg tok riktig valg, for en gangs skyld” Ja, det har jeg faktisk tenkt mye på. Det er lett å ta feil valg, å gjett om jeg har gjort det mange ganger i årenes løp.. Men denne gangen, tror jeg faktisk jeg har valgt riktig, det kjennes slik på både kropp og sinn. Prioriteringer er ikke alltid så enkelt, en ting er å SI noe men det er noe annet å faktisk GJENNOMFØRE det også. Jeg har der imot klart det så langt, og jeg kjenner faktisk at dette er riktig for meg akkurat nå. Så ja, jeg tror jeg absolutt tok riktig avgjørelse denne gangen. Det føles rett for meg. Godt!🙏😊

♥ Ukens sang:

Hvordan har uken din vært? ❤💕 Idag har jeg planer om å drive litt selvpleie bare, det er “Sunday-relaxing” for meg her i heimen. Skrubbe kroppen litt, selv-bruning og fikse neglene mine med Netflix serie i bakgrunnen, – akkurat sånn jeg liker at søndager skal være. 😊💕✨


Ønsker deg en best mulig dag! Ta vare på DEG.💕❤

@LunaCh ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no