Uken som gikk #17

♥ Ukens høydepunkt:

At jeg har begynt å rydde og kaste på buda. Den er overfylt av ting jeg absolutt ikke hverken bruker eller trenger, og nå har jeg altså ENDELIG fått satt i gang med jobben det er å organisere der ute. Dette setter jeg under høydepunkt, fordi det handler om mer enn å bare rydde og kaste. Det handler om å kjenne på at kreftene og energien begynner som smått å komme tilbake, at jeg har mer ro til å makte og klare gjøre noe. At jeg endelig kan kjenne på at jeg har noen dager der jeg har litt overskudd til å gjøre noe. Det har vært etterlengtet lenge, og nå endelig har jeg som smått begynt å kjenne på det. HERLIG!🙌

♥ Ukens nedur:

Jeg tror ikke det har vært noen spessiel nedtur, jeg kommer i alle fall ikke på en. Det går opp og ned slik som det bruker.. En dag er bra, en annen ikke fult så bra, akkurat slik det er i Recovery. Det går opp og ned som en berg og dalbane.

♥ Ukens opptur:

At jeg våget å ta en avgjørelse som jeg tror er det riktige for meg akkurat nå. At jeg klarte si ifra om det jeg føler og kjenner JEG trenger akkurat nå, at jeg satte ned foten og sa ifra på eget initativ. Helt av meg selv, ingen som sa meg imot eller bestemte over meg. Jeg får velge selv, og jeg tar egne avgjørelser når det omhandler meg og mitt liv. Det er jo tross alt MIN HVERDAG, og hvorfor skulle jeg da ikke få lov til å bestemme over den selv?

Det sitter igjen mye etter så altfor mange år hvor andre hele tiden fortalte meg hva jeg burde og skulle gjøre, alle rundt meg mente de visste best hva som var best for meg. Jeg er helt overasket over at jeg, som er en egen person, faktisk lot dem overkjøre meg på denne måten. At jeg selv ikke så at dette var fullstendig galt.
– Det er en av de store feilene jeg ser veldig tydelig har blitt gjort mot meg, nemlig å frata meg retten til å bestemme over eget liv. Det har kostet meg altfor mange år, år jeg aldri får tilbake. Og det har kostet meg mye hard jobbing som jeg fremdeles sliter med, nemlig det å se på meg selv som en selvstendig person med egne meninger, tanker, følelser og ikke minst – se på meg selv som ett fritt menneske.

Jeg ER i stand til å ta egne avgjørelser i eget liv. Og jeg har rett til å bestemme over egen hverdag og jeg kjenner SELV hva som er best for MEG.


♥ Ukens følelse:

Mestring!💪🤗🙌 Jeg føler skikkelig på mestring når jeg faktisk tør og våger å stå opp for meg selv!
Og når jeg blir møtt og hørt, og ikke blir sagt imot eller møtt med andres formaninger, så er det ett skikkelig pluss!
At jeg ble hørt, respektert, og føler i tillegg at mine avgjørelser blir akseptert og mottat.
– Det er så herlig å kjenne på at man er i stand til å ta ansvar for eget liv, det er lenge siden jeg har følt, kanskje ikke bare lenge siden – det er vell kanskje første gang…? 😮

Og DET er veldig stort for meg!💪👊😃

♥ Ukens Quote:

⭐”Not drinking or cutting is the easy part of Recovering for addiction.
Sitting alone with your overwhelming emotions, that’s where the real challenge is!
That’s where all the hard work starts.”⭐

@LunaCh

♥ Ukens tanke:

Jeg tror dette året skal bli ett av de bedre.❤
Og jeg er så glad og så uendelig takknemlig, for at jeg fremdeles er i stand etter alt jeg har gått igjennom, til å fremdeles bæret det håpet i meg! 🙏🤗❤

♥ Ukens sang:

@LunaCh.❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no