Uken som gikk #14

♥ Ukens høydepunkt:

Som hver uke, TUR! 😀
It’s true, we do belong in the nature..

♥ Ukens nedur:

At jeg gir meg. Men jeg har bare innsett at jeg kan ikke fortsette å bruke energi på noe jeg bare stanger hode i veggen med, uansett. Det har jeg gjort lenge nå, og jeg er helt utslitt.
Jeg gir meg.

Jeg gjør som jeg har begynt å lære meg som smått. Jeg gjør det som jeg har blitt fortalt at jeg skal gjøre, det som er riktig. Nemlig å si ifra hva jeg trenger og behøver av hjelp. Si ifra med ORD og ikke handling.. Ja, og så gjør jeg det, men tiden går… Og den går og den går.
Og jeg er en utrolig tålmodig sjel, trust me. Men nå er det gått over ett år, og jeg sitter fremdeles og gjentar meg selv, uten at det hjelper en damn shitt. Så jeg lurer bare på: Hvorfor skal jeg kaste bort energi og krefter jeg faktisk IKKE har til overs, når det ikke hjelper å si ifra? Det er energi og krefter jeg skulle ønske jeg virkelig kunne bruke på andre ting, som å bygge opp meg selv eller no litt sånn viktig, no`..  Men i stedet sitter jeg på møte etter møte, tlf samtale på tlf samtale, kun for å diskutere og diskutere disse “behovene mine” som ikke har endret seg og ikke kommer til å endre seg med det første uansett hvor mange møter vi har, hvor mye vi snakker og evaluerer det..

– Jeg gir meg.

♥ Ukens opptur:

At jeg har klart flere ting jeg ikke trodde jeg kom til å klare gjennomføre. Som turene, de har jeg holdt meg til uansett hvor vanskelig det noen ganger kan være å komme seg over dørterskelen.. Jeg har holdt meg edru i 7 uker, ikke ett eneste glass vin i helgene en gang, og jeg føler faktisk at å være HELT avholds en periode nå er godt både for det psyken men også fysisk, føler jeg har mer kontroll. Jeg har klart å ikke skade meg selv, til tross for at jeg har mye stemmer som stadig truer med div jævlige ting for å få meg til å “sprekke”. Det er mye tøffe ting, men det er likevel fint å se at jeg KLARER det jeg setter meg som mål, med gode hjelpere som er tilgjengelig når det herjer som verst. Only a call away.. (Takk!) 

♥ Ukens følelse:

Sliten.no…

♥ Ukens Quote:

♥ Ukens tanke:

Du merker og vet hvem som virkelig elsker deg, som oppriktig bryr seg om deg, – når handlingene deres samsvarer med ordene de gir.

♥ Ukens sang:

@Lunach

2 Comments

 1. Hege Kristin Skjegstad Valldal
  9. september 2018

  <3 <3

  Svar
  1. lunach
   9. september 2018

   <3 <3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no