Uken som gikk #10

♥ Ukens høydepunkt:

Igår!!💖💖💖  Da jeg fikk vite at min nygifte «lillesøster» har flyttet helt fra telemark og HIT til Vestlandet, sammen med sin kjære. 😍 Og det beste: Bare 45 minutter unna meg! 😀 😀 HURRA!!! Kan det bli bedre enn det?! Det var virkelig VIRKELIG den beste nyheten jeg har fått på lenge!! Smiiiiil!!! Det gledes! 😀 Hun skal studere og han jobbe. Jeg gleder meg til å tilbringe masse tid med de de neste tre årene! 😀 😀 😀

♥ Ukens nedtur:

At maten har gått fra å være ett «Ikke-problem» i lang lang tid, til å bli nå «mat er ikke-eksisterende i mitt liv». Stemmehøring på sitt verste…Befalinger og trusler….😞😏
– Når jeg slutter med noe destruktivt, går jeg automatisk over til noe annet – destruktivt.
Hvorfor er jeg så flink til å ødelegge meg selv og kroppen min?! Når skal jeg slutte å straffe meg selv? Når er det nok straff?! Når skal noen kunne lære meg hensiktsmessige overlevelses-mekanismer, for jeg trenger sårt hjelp til det. Denne evige sirkelen med selvstraff ser ikke ut som den har noen ende… 😏😔

♥ Ukens opptur:

14 dager har jeg klart å avvenne meg en skikkelig destruktiv- avhengighet som har pågått i ca ett år. Super stolt over akkurat det!💪🏼😃😃 Skal «feire» med den fine BPA-en min med ett prosjekt vi skal begynne på idag. Gleder meg super masse! Bli litt kreativ igjen! 😉 😀 Wait and see, dere skal få se hele prosessen! Det blir SÅ gøy!!! 😀 😀 😀 

♥ Ukens følelse:

Utmattelse. Trengt mye alene-tid. 💫

♥ Ukens Quote:

♥ Ukens tanke:

At selvom ting er tøft og tungt nå, så er dagene likevel til å holde ut. Jeg klarer i alle fall å holde de ut, og jeg klarer å gjøre LITT. Og LITT er bedre enn ingenting.💪🏼👍🏻

♥ Ukens sang: ♥ ♥ 

Xoxo, L 💖

♦ Follow me if you want:
♥FB
:Lunach.psykmagasinet.no
Instagram: Lunaench
Snapchat: Lunaench

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no