Tur til vakre flø

Hei dere! 🙂 God formiddag! 🙂
Da er vi kommet til fredag igjen, enda en uke er gått og høsten har endelig meldt sin ankomst for fullt. Som dere kanskje har fått med dere er høsten min absolutt favoritt årstid. 😀

Som dere allerede nok vet, så går jeg til terapeut en gang i uken. Der snakket vi for noen uker siden om noe jeg virkelig har følt mye på den siste tiden. Nemlig at jeg ikke gjør noen ting. Jeg bare sitter her, i denne leiligheten og – ja, det er det jeg gjør. Ingen inntrykk av noe slag, og det har begynt å virkelig tære på helsa kjenner jeg. Dagene blir lett ensformige, føles fryktelig meningsløse og uten noe som helst innhold. Angsten har satt en stopper for absolutt alt, og det er virkelig på tide å leve litt igjen. Det å bare sitte her, som jeg har gjort i ett år nå, er virkelig ikke bra for hverken den fysiske eller psykiske helsen.
Vi avtalte at EN gang i uken (minst) skal jeg UT. Og jeg skal ut på tur i NATUREN, ikke i gågata lissom. Det er bra både for opptreningen av balanse og styrke i beina, og det er bra for den mentale helsen,demper angsten og herreguuuud, så mye vakre sanseintrykk naturen har å by på!!
Bare SE dette da, det ER så vakkert at man kan nesten begynne å gråte!

Flø er virkelig min aller aller fineste destinasjon.. Elsk!

Jeg merker at jeg virkelig har godt av det. Og jeg merker allerede etter bare TRE UKER hvor jeg og en av trygghets-personene mine har vært på tur, at den dagen jeg virkelig kjenner jeg GLEDER meg oppriktig til i uken? Det er denne. Tur dagen. – Den dagen vi tar på oss turklærne og setter oss i bilen, kjører bort fra alle hus og alt som jeg finner “skummelt” og “truende”.. Bare bilturen er nok til at jeg kjenner det kribler i magen, det er så deilig å bare komme seg ut å SE noe annet.. Noe annet enn disse fire veggene.

Som terapeuten sa, så er det viktig at jeg skal føle meg trygg. Så er du også en som sliter med veldig sterk angst, komplex PTSD eller annet som gjør at du isolerer deg? Kom deg ett godt stykke bort, kom deg vekk fra alt som evt kan trigge angsten og flash, kom deg bort fra kjente hus, fra veier du har gått med tung bagasje på ryggen, bort fra mennesker, ja kom deg på avstand og UT. Du skal føle deg trygg på at HER på denne stien, eller på denne stranden, denne fjelltoppen eller i akkurat denne fjøra- ja her kan du bare senke skuldrene og slippe alt som tynger deg, og nyte.
– Lyden av sjøen som slår mot steinene, duskregnet som faller fra åpen himmel, trærne som omringer deg på stien, ja du skal føle deg trygg på at her kan du bare være.

(Tuuusen hjertelig takk for nok en fin tur, M!) ♥

Xoxo, Luna♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no