Tanker på en mandags morgen..

Frokosten min igår

Mat.. Hum. Dere, OMG! Mat rutinene mine er virkelig heeeelt på jordet om dagen, og jeg må seriøst ta ett ordenlig grep nå! Før det virkelig går galt igjen.. For jeg merker faktisk både på hukommelsen (som ikke er mye å skryte av fra før av, si!) , ja at den svikter meg ennå mer.. Altså, når man faktisk (HELT SANT!) tar servietter som er ment til kjøkken-overflater og speil I ANSIKTET sitt, som om det var en fuckings sminkeserviett,- herreguuuud da skjønner man at kroppen og hjernen viiirkelig skriker etter næring! OMG…! 🙈🙈🙄😅🤷‍♀️ Konsentrasjonen og energi-nivået er også på bunn, både trøtt, slapp og konstant hodepine i flere uker nå, kremt, ja lista er bare altfor laaang av negative sider av denne dårlige spispingen min om dagen… Dere skjønner tegninga.
Ting er ikke helt på topp for å si det slik, og man må faktisk spise mat hver ENESTE dag, og nei, – det holder ikke med bare ETT måltid om dagen heller, Luna.🙄🤦‍♀️️️ Lett å lure seg selv, gitt!
 
Hvor ofte har jeg ikke skrivet dette som ett punkt de siste mnd med forbedring-potensiale, eller – generelt i løpet av livet lissom? LOL.
Nei nå altså, nå må jeg ta grep igjen. – Og ikke bare TENKE det, men faktisk GJØRE det. Big difference!😉👊💪

I går var jeg flink da, jeg laget meg tross alt en skikkelig god søndags-frokost! OG jeg laget meg MIDDAG! Imponerte meg selv! 💪👊😉🙋‍♀️

Det ble meksikansk gryte, med hvitløks-bagetter til, det var godt, det! 🤗😍👌

Idag er det starten på “DEN uken”, ja den uken der jeg har fulle dager. Jeg gikk så på tryne for en stund siden nå, og derfor endret jeg på noen av avtalene mine slik jeg ikke skulle bli for overveldet og for å unngå å måtte ta ett avbrekk. Jeg tror dette funker best for meg, slik jeg gjør det nå. 
Jeg har begynt å ta hensyn til meg selv, og det jeg ser JEG har best av for å klare gjennomføre det jeg har satt meg som mål. Og det innebærer mye Alene-tid. 

Jeg trives meget godt i eget selskap, om det er lov å si, men ikke bare trives jeg, men jeg fungerer best også da. Om jeg får nok alene tid, klarer jeg også ha kose meg oppriktig når jeg er sammen med andre. Bedre konsentrasjon i samtaler, bedre humør, mer tilstede. – Vi er alle forskjellige, noen får mer energi av å være sammen med andre, noen blir mer tappet og trenger alene-tid for å fylle på energi-lageret. Jeg er av siste sort.. Som mange andre er.

I dag er det fysio-terapi, og i det siste har det vært teiping av skuldre og nakke da jeg sliter mye med anspente og vonde muskler, – som igjen gjør at jeg får hodepine. Fysio-teip hjelper utrolig mye!!
Første gang jeg prøvde det må jeg ærlig si at jeg ikke hadde store troen på at dette skulle være til noen hjelp, men så feil kan man altså ta! 

Imorgen er det terapi igjen, og onsdag er det lege-samtale. Ellers skal jeg handle mat idag, noe jeg gjør hver mandag. Det er liksom blitt “handle-dagen” min. Og for dere som ikke spiser kjøtt, så har Coop Xtra i furene det beste alternativet her i område! (og det eneste, nesten….) Men tumbs up for dem! Masse bra alternativer og finner lett frem! Yeahj!!  👌🙋‍♀️😍🤗

Denne “snitselen” er bare SÅÅ god!! Damn, så mye bra alternativer som finnes! SMIL!😍👌 Så nei, dere som tror mennesker som ikke spiser kjøtt bare spiser salatblader? Da er dere helt på villspor.. ! Da hadde jeg faktisk sultet ihjel.. heh!🤦‍♀️🙄

Nå skal jeg ta en kort tlf, så fikse meg litt for dagen! – Håper dere får en så god start på uken som mulig! 😘🙌 Take care, peps! And: Stay strong! 👊💪🤗

Masse masse kjærlighet fra meg,
Xoxo, L!💖💖


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no