Sommer på hytt(er) ! ♥ #LivetHerregud, nå har jeg blogg-abstinenser altså!
Haha!! Hei dere!! 😀 ♥
Nå føles det helt seriøst som en hel evighet siden jeg har skrivet noe her! Og jeg som skulle bli flinkere å oppdatere sa jeg ….. Well, Summer is here, og det er derfor. Jeg har nemlig nesten ikke vært hjemme denne uka, og hatt ekstremt dårlig dekning på hytta hvor jeg har vært i to døgn, – så det blir nesten umulig å skrive noe derfra. MEN, jeg stakk i all fall innom bare for å si HEI til dere før jeg igjen skal på hytte tur. Nå er det Bjorli som står for tur, der dere vet jeg har vært med mange mange ganger før og trives utrolig godt. Vi blir der i en uke ca. – Det ER så deilig, hyttelivet altså! Kan det finnes noe bedre enn fjell-luft? Neppe!
(Legg merke til stein-bordet, stilig hva?)

Det er en helt magisk, den roen som bare kommer over meg med en gang jeg nærmer meg Bjorli, sjelefred og indre ro.. Ikke ofte jeg kjenner på den, men med en gang jeg kommer meg på hytta kjenner jeg skuldrene senker seg og jeg finner meg selv i en boble jeg egentlig aldri vil ut av. Jeg føler aldri en slik ro innvendig som jeg gjør der.. Derfor er jeg så takknemlig og glad for å ha så fine bonus-foreldre som tar meg gjerne med dit, som inviterer meg med så ofte. 🙂 ♥ ♥ ♥  De er de fineste i verden, hadde alle mennesker vært som de hadde det aldri vært krig i verden 😉 ♥

I to døgn har jeg nå vært på Standaleide, jeg har aldri vært der før faktisk. Og det var akkurat det jeg trengte etter noen døgn for formen var virkelig dårlig.. Jeg fikk endelig puste, få hvile – og føle meg trygg. De tingene som er det aller viktigste for at jeg skal klare være MEG selv. Hvile, mest mulig ro, og trygghet. ♥Hva er vell mer beroligende enn å se i flammene og høre knitringen av veden som brenner.. Jeg kan ikke annet enn å si: Hytte, fjellluft, utsikt, natur, komme seg bort, – se litt annet enn disse fire veggene i leligheten – det hjelper så ekstremt mye på psyken. Er så ufattelig glad og ikke minst TAKKNEMLIG for at jeg har mennesker som tar meg med og klarer pushe meg litt ut av “mitt trygge hi”!

Rekeaften ene kvelden, med nyyydelig hvitvin til. Cheesburger (vegetar) den andre kvelden med god rødvin. ♥ God mat, god vin, gode samtaler og mye hvile og ro i trygge omgivelser gjør meg godt. ♥
SÅÅÅÅ takknemlig og gleder meg veldig til imorgen når vi skal på fjellet igjen 🙂 ♥

Håper dere også har det bra i sommer, og at dere også har gode mennesker som klarer få dere ut av hjemmene deres, for jeg vet veldig godt hvor vanskelig dørstokkmila kan være… Ta vare, så lenge. ♥ ♥ ♥
Følg meg gjerne på FB, der oppdaterer jeg inni mellom når jeg ikke har tilgang til PC og ikke så godt internett. Link: Lunach.psykmagasinet.no

Xoxo, L♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no