Sminken jeg bruker til daglig, billig og bra!👗💄💋

Jeg spurte på Instagram om innlegg som var ønskelige, og takk, tuuuusen hjertelig takk til dere som gidder og tar dere tid til å komme med forslag og gode råd til innlegg!🙌😍👍 Jeg skriver ned alle, og tar de etterhvert som jeg føler for å skrive om temaet, siden noen kan være av den tyngre sort. De fleste handler jo, åpenbart, om psykisk helse. Det er jo ikke rart, denne bloggen er jo om meg og mitt liv med psykiske helse-utfordringer.
Men det kommer også ønsker om mer hverdagslige saker, og der iblant ble det til at jeg spurte om en sminke- innlegg var noe som dere ville ha. Som var prisvennlige for oss som ikke har all verden å bruke på slike ting. Det var det, og det ble jeg skikkelig glad for! For selv om man har helse utfordringer, har man jo lyst til å føle seg bra!! Både innvendig og utvendig. Og sminke, for meg, hjelper meg med det!
Jeg føler meg alltid litt bedre når jeg føler meg velstelt.. Det gjør vi vell alle?
🤷‍♀️🙋‍♀️

Jeg går ikke med sminke hver eneste dag, og i perioder er det lenge mellom hver gang. Som #usynligsyk, så må man prioritere hvor man skal legge kreftene og energien sin. I dårlige perioder er det ikke sminke jeg kan eller orker tenke på en gang, men i de gode periodene, eller “en av de bedre dagene”, – da kan jeg virkelig kjenne jeg koser jeg meg med det. For jeg syns jo det er kjempe gøy med sminke, og være kreativ med å prøve nye fargekombinasjoner på øyenskygge osv.

Sminke kan dessverre være svært dyrt, og når man er trygdet er ikke akkurat sminke første prioritert… Men det er viktig å huske på at det kan være bra sminkeprodukter, selv om det ikke er av de dyreste merkene! Det er ofte salg og rabattkoder å finne også, ved ett googlesøk!😉👌

Jeg har selv funnet mine favoritter, og tenkte jeg kunne dele de med dere, så kanskje dere finner noen nye favoritter som ikke er av de dyreste men likevel kanskje like bra? Håper det! 👍💃🤞
Legger ved link under produktene, så dere lett kan finne de om dere ønsker å prøve!💕💋💄

💄My makeup products!💄

⚡ FOUNDATION.Jeg liker best en god og dekkende foundation, som sitter lett på huden og ikke føles som ett tykt lag av leire, om du forstår.😉😊 Har helt forelsket meg i denne fra merket Korres, Wild Rose Foundation.
Jeg syns den er i det dyreste laget, (er det dyreste jeg har av sminke også), men jeg kjøper alltid når det er 30% eller mer, og da sparer jeg endel på det.
Denne kjøper jeg på Vita.no, og du finner den HER: KORRES Wild Rose Foundation

Jeg bruker Real techniques sponge til å påføre foundation, fordi jeg føler  det blir så mye finere og jevnere med en svamp enn med kost.
Men det er vell smak og behag som med alt annet.
Jeg bruker disse, link her: 2 Pack Miracle Complexion Sponge

PUDDER:Jeg bruker dette foundation-pudderet fra Makeup-Mekka. Det dekker bra over den flytende foundationen jeg bruker først, og det sitter godt hele dagen! Jeg er super fornøyd med dette! 😍😍
Og dere, det kommer ofte på tilbud, så jeg kjøper det aldri til fast pris, for makeupmekka har SÅ ofte gode tilbud!! (Jeg anbefaler alltid alle jeg kjenner å vente med å kjøpe til det er nedsatt pris. For det er det veldig ofte nemlig..)


LINK HER: Hello Pretty Powder Foundation

(Jeg bruker BUN på høst/vinter når jeg er litt lysere i huden, og så bruker jeg Honey og Caramel nå på sommers tid som jeg er litt brunere.)

BRONZER OG HIGH-LIGHER


SE dette palette da! OMG!🤩🤩 Jeg bruker en single bronzer og dette palettet, mest “Bronze it up” og “Light it up”, fordi blush bruker jeg sjelden, men fint å ha inni mellom.
Dette er ett billig, – men likevel fiiiint og drygt palett, så du slipper kjøpe nytt med en gang. Veldig greit også å ha i ett lite palett, istedet for fire små forskjellige pordukter i sminkepungen. Jeg bare elsker paletter! hehe!🥰


LINK HER: GLOW LIKE ME FACE PALETTE
Og så bruker jeg også denne Bronzeren her, LINK HER: FINAL TOUCH BAKED BRONZER – WAVEY

ØYENSKYGGE💃


DETTE palettet fra merket “MORPHE”, er bare HEAVEN ON EARTH!😍🤩🤩 Det er sinnsykt stort, mange farger å velge i og skikkelig godt pigmentert! Det er likevel bare øvelse som må til for å klare blende skikkelig, noe jeg øver mye på. 😉😊
Det er IKKE fint med for harde kanter eller overganger syns jeg, så youtube er flittig brukt for å lære mer om hvordan legge både øyensygge, blende og fargekombinasjoner. Psssst: Søker du opp Brianna Fox, så har hun mange gode tutroials, just a little tip from me! 

Dette er kjøpt på nettsiden LookFantastic, og jeg er super fornøyd med dem. Men det tar litt tid å få varene, da de ikke kommer fra Norge, så bestiller du må du regne med opptil 14 dager før du får dem. Just so you know.. Men de har gode tilbud på mye, så da tenker jeg i alle fall at det er verdt ventingen.

Link HER: Morphe 25C Hey Girl Hey Eyeshadow Palette

Ellers bare ELSKER jeg disse palettene fra Makeup Mekka! “Back to basic” palettene er HELT nydelige, og limited edition “Heat Wave” bruker jeg VELDIG MYE.
Veldig varierende farger, og du kan lage en look hvor du bruker alle palettene. For det er så mange som passer sammen. De er billige, og de er BRA!

Du finner palettene HER: Makeup mekka – Eyeshadows 

MASKARA OG EYELINER

Denne eyelineren fra Isadora har jeg brukt i ÅREVIS, og jeg virkelig sverger til den! Håper den aldri går ut av sortimentet, for denne er HELT perfekt!
Link her:
ISADORA Colorful Eyeliner 10 Black

Maskara sliter jeg med å finne hver gang favoritten forsvinner ut av markedet, men denne, og en til fra Makeupmekka, bruker jeg nå, og er skikkelig fornøyd med!
Begge jeg bruker nå skiller vippene mine veldig bra, og får de til å se lange og fyldige ut. DET liker jeg!

Jeg bruker faktisk aldri falske vipper, og derfor er maskara viktig for meg, og at den gir meg det jeg ønsker.

Link her:
BAMBI LASHES MASCARA
Og HER: 5 XL VOLUME MASCARA BLACK

Idag sitter jeg i kosedressen med håret til alle kanter, sminke fri og veldig fornøyd med at de verste smertene begynner å avta.😄😄 godt å ikke verke seg ennå mer gal enn jeg allerede er, si! Haha…
Håper virkelig været blir stabilt slik fremover nå, så jeg kan få noen litt bedre dager nå. Blir veldig sliten av så intens kroppsverk…
Har SÅ lyst ut på gåtur i skogen igjen, så nå må formen bare bli bedre!
Hva gjør du på i helgen, har du det greit..??💕💕💕


STOR klem fra Lunaen!🥰

@LunaCh 💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no