Sliten av å være sterk…

~ I’m exhausted from trying to be stronger than I feel. ~

Jeg er trøtt, utmattet, og redd. Jeg er sterk, joda, jeg er det- og jeg vet det. For om ikke hadde jeg ikke være i live idag. Jeg vet jeg er sterk, og jeg vet at mørket jeg er fanget i her og nå ikke vil vare evig, det vil lysne engang. For ingenting varer evig i dette livet, mørket og lyset – vi har danset sammen i alle år jeg kan huske. Jeg vet lyset vil komme tilbake, og jeg må bare holde ut, holde fast, litt til…
– Men jeg er sliten, akkurat nå. Sliten av å være sterkere enn jeg egentlig er. Og jeg er sliten av å late som.. Jeg har kastet masken nå. Og jeg lar de rundt meg få se meg, både liten og svak nå. Ligge på sofaen under teppe sammenkrøllet – å bare – være.

Det er lov å være sliten. Det er lov å være liten. Og det er lov å vise det også.
Man skal ikke måtte behøve å være sterkere enn man egentlig er alltid, for det går ikke i lengden. Masken vil til slutt slå sprekker, enten du vil eller ei. Den blir for tung å bære.. det er vondt å bære all smerte alene.
Er man nådd bunnen og depresjonen har tatt grepet i deg, da er det ikke enkelt å se lyset. Det finnes små lysstråler hver eneste dag, men de varer bare i små korte sekunder før mørket atter igjen legger seg som ett slør fremfor øynene dine igjen…

Det er lov å fortelle noen du stoler på: “Jeg har mistet håpet, igjen. Det er så mørkt nå, og jeg er så umennesklig sliten akkurat nå.”
Man skal ikke alltid måtte være den sterke, det er ikke alltid man klarer det heller.. Noen ganger må man få lov å være liten og svak. Ikke kun når man er alene..

Det er som det sies:
“People cry, not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long”
– Johnny Depp –

– LunaCh – ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no