Prosjekt: Trygt soverom! ♥

Hei dere! 😃  Rise and shine!😍✨💫✌️

Nå har altså sengehimmelen fra HEAVEN komt i hus, O-M-G!!😮😮  Den ER så fiiiiin!!! 😭😭😍 Jeg sitter regelrett INNI den nå! Bare fordi den ER så syyykt fin! 😍😍 Jeg er heeelt forelska dere!! Her inni vil jeg bo for ALLTID!! 😍💖✨💫

Jeg ordnet hele soverommet mitt i går, med masse god hjelp!! (Tusen takk gode dere!!! Dere vet hvem dere er!) 😍💖💫🙏🏻 Så beklager at det ikke ble noe innlegg her i går, men jeg var så sliten da kvelden kom at fokuset ble kun på å roe ned, stresse ned og bare – være.✨💫

Men dere, nå er altså Prosjekt “TRYGT-soverom” i boks!🙌🏻😍💖  Mer trygt enn dette tror jeg ikke det kan føles! For NÅ er det HELT perfekt for meg, for både liten og stor! Dere kan få se selv!

✨💫 Vi ommøblerte, sengen ble plassert den andre veien (bort fra vinduet), vi hang opp nye plakater på veggene som er mye roligere enn de jeg hadde som var mye tekst på. Går mest i babyelefanter nå, hihi, og blå-grå duse fargetoner.. Perfekt for soverom!

Her kommer det ett bilde dryss til dere!! 💖💖💫🤗✨

Min lille kuvøse! 🙏🏻✨💫💖😍 Føles så innepakket her, så varmt og trygt.. Ingenting vondt kan skje her. Nå er alt bare trygt!🙏🏻💫✨💖Plakatene printet jeg ut på A3 ark, og hang opp med sånn “hvit tyggis”… Husker dere dem fra 90-tallet? Haha, nesten litt nostaligsk å bruke dem igjen.. Typisk for Spice Girls plakater og Backstreet Boys i tennårene, haha! Tider det..🙈😂

Fant tegningene på google og på Pinterest. Søkte bare på «Baby nursery wall art». ✨💫 De er SÅ skjønne! 😍💖


Her ser dere hvordan det er når lyset er slått av. Lyslenken er PERFEKT! ✨✨💫(THANK YOU!!!) – Blir som små små stjerner når jeg ligger inni 💫🙌🏻😍🤗

Så, hva syns dere? ✨

Gjett om jeg har sovet godt i natt! 🙌🏻😍💖
Xoxo, L♥

Pssst: “Uken som gikk” kommer i ettermiddag, så stay tuned! 😉

2 Comments

 1. Charlotte Hagen Edvardsen
  31. august 2018

  Så fint 😍 Ser utrolig koselig ut 😁

  Svar
  1. Luna
   1. september 2018

   Tusen takk!! 😍😍✨💖 Jeg er super fornøyd!🙏🏻😍💖✨✨✨💫

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no