Og slik går nå dagene..

Kakao med krem og hjerte-marshmallows, jummy! 

Hei dere❤😘 Hvordan står det til med dere? Her går dagene litt i ett, det er ikke store tingene som skjer, og da blir det litt vanskelig å følge med hvilken dag det er for å være helt ærlig. Jeg er stort sett kun hjemme, men holder avtalen jeg og M har laget sammen, og hos terapeuten, om tur EN gang (minimum) ut i uken, i naturen vel og merke. Og det skal jeg faktisk IDAG! 💪👊

Eller leser jeg forskjellig, både nyheter (Aftenposten er min favoritt avis, så vet dere det, hehe) litt magasiner på nett og noen få blogger jeg følger. Bare litt sånn tidsfordriv.. Såg faktisk “Keeping up with the Kardashians” igår, på TV2 Sumo.. Trengte virkelig avledning fra tankene og stemmene, og det hjalp faktisk. Å bare “flykte” inn i noe helt annet, få ett lite avbrekk fra virkeligheten.. Og djes, det livet deres er så virkelighets-fjernt at det er som å se fiksjon for meg! HAHA! Well, undeholdende er det jo, det skal de i alle fall ha. Selv om jeg ikke er noen stor KK-fan, så er det greit å ha noe å se på som man ikke trenger å bruke hode på, ikke behøver hverken  konsentrasjon eller hukommelse. 

Avledning er noen ganger det helt riktige!

Skriver, forsøker få gjort LITT husarbeid, – og der må jeg si dere en ting: Får jeg til EN ting som er “så liten” som å vaske opp en skål og to kniver, ja så er det inkludert som “husarbeid” for meg. 
Når man strever som jeg gjør, og mange andre der ute, så er ikke å klare det “så lite” som det ville vært om jeg var “frisk”.. Det er i perioder ganske så stort. Og jeg har innsett at jeg skal være fornøyd med hver eneste lille ting jeg gjør og klarer, for det er ikke “bare bare” når man er utmattet og virkelig ikke har ett snev av energi og krefter.. Ikke når man har mer enn nok med å bare puste. 

Så til dere som også har det slik, klapp dere selv på skulderen og vær fornøyd med de små tingene dere klarer å gjennomføre. Det kan være så smått som å sette oppvasken i oppvaskmaskinen, eller å tømme søppla, pusse tennene dine og gre håret.. You get me, de små tingene som de fleste tar for gitt- er for mange veldig store ting. Og vær stolt av deg selv om du klarer det- for både jeg og du vet at det koster utrolig mye å klare det du gjør.

Koseklær er bare det beste🤗👌

Tilo har blitt SÅ mye bedre i øynene, og nå de siste tre døgnene har han vært heeeelt TURBO!! Han er seriøst overalt, henger i gardinene (gitt opp å redde dem), i bokhylla og river ned ting, henger gjerne i lyslenkene og vil helst rive ned alle bilder på veggene… Puh! Føler jeg sier “NEI Tilo, nei” hele tiden.. 😅🙈🙉
Han har i tillegg begynt å mjaue noe forferdelig viss han føler han ikke får nok oppmerksomhet!🤦‍♀️😆😂 Haha! Han er skikkelig oppmerksomhets-syk, jeg (og M) skal helst se på han HELE tiden, særlig når han gjør sprell på gulvet, da er det som han roper: “Se på meg da! Se hva JEG får til, a!” hehehe! Søten!! 😍😂💙

Nå har jeg drikke ferdig kaffen, Tilo har endelig lagt seg for en liten powernap før neste runde, ja så da skal jeg forsøke å “kvinne meg opp” til å komme meg på badet å få stelt meg litt for dagen. Lenge siden jeg har sminket meg skikkelig nå.. Og av og til så føler jeg det hjelper litt på selvfølelsen når jeg har fikset håret og tatt på litt sminke.. Skal som skrivet ut på tur idag, så skal prøve å komme i gang her.. 💪👊

Ønsker dere alle en best mulig dag.
Stoooor klem til den som vil ha,
Xoxo, L&T❤💙
 

Snapchatfun😉😘❤

Pssst, her har dere forresten min ny FAV sang: “Favela” med, etter min personlige mening, Norges BESTE både låtskriver OG artist,- Ina Wroldsen! WOW! Amazing!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no