My B-day.. I bilder😊💕

Hei dere💚😊 Først vil jeg bare si TUUUSEN HJERTELIGT TAKK for alle koselige hilsener på bursdagen min, det er jo utrolig hyggelig å logge på sosiale medier når man blir møtt med så mange fine ord! – Dere er AMAZING!💚🤗💕 Tusen takk!🙈😍💚Jeg hadde en ganske avslappet rolig men super fin dag.
Akkurat slik jeg liker det!😃👌💕 Jeg ønsket ikke å lage til noen fest å slikt styr. Jeg tror det er litt slik at jo mer som årene går, så “vokser man” litt ifra dette “Bursdagsfest-stress-greiene.” Det er jo bare en helt vanlig dag, sånn egentlig, joda man har overlevd ett år til men that’s it liksom.. haha! Det er jo selvsagt hyggelig å “feire” litt, da. Men jeg syns det er mye hyggeligere med en middag enn en fest med mye støy å høyt nivå.

Jeg ønsket meg en tur i skogen, til vannet, og så ut å spise middag på kvelden. Bare jeg og to voksen personer som er mye hos meg. Og slik ble det!😍💚👌 Heeelt perfekt for meg!👌😉 Akkurat slik jeg ønsket det 💚

Her er noen bilder fra turen. 👍😃 Vi gikk den faste ruten ved Hovdevatnet, men denne gangen fant vi en ny sti vi ikke hadde gått på, og det var helt nydelig! DER skal vi gå flere turer, altså! 💪👊😍
Vi har ALLTID med oss niste på tur, det er virkelig å anbefale!😍👌 Vi passerer jo endel mennesker hver uke når vi er ute på tur, men jeg har til dags dato igjen å se noen andre enn oss som har med seg ryggsekk eller termoskopp i hånden.. Det ER jo så koselig å sette seg ned å bare nyte utsikten. De vakre omgivelsene, ta inn alt.. Småprate om alt og ingenting mens man spiser noen gode rundstykker.. (Helst med egg på, hihi)
Hvorfor smaker maten alltid så mye bedre UTE egentlig? Eller, egentlig så smaker LIVET generelt så mye bedre der UTE. Det er så mye lettere å puste, der..

Vi dro deretter å handlet, (jeg har oppført mandag som handle-dag), jeg må bare si at jeg eeelsker å handle i furene, de er så utrolig hyggelige der! Herreguuud, takk!!! (det er det også på kiwi i sentrum!) Det å bli møtt av betjeningen med ett “Hei” og ett genuint smil, det gjør dagen mye bedre uansett hva! TAKK!! 😊💕😃 🙏

Så dro vi hjem og slappet av litt, slik at jeg skulle være opplagt til kvelden.. Skiftet klær og så litt på TV-serie. Jeg har begynt å se på en serie som heter “Chicago Fire” på Viaplay, absolutt å anbefale! Veldig spennende!

Vi dro å spiste på Indisk resturant i Ørsta sentrum, og den anbefaler jeg på det sterkeste! Både nydelig mat og helt upåklagelig service, jeg fikk til og med desert på huset i anledning bursdagen min.😮🙈 Jeg ble så satt ut, for jeg skjønte ikke hvordan de visste det. Men en av servitørene hadde overhørt det i en samtale vi hadde, og hadde sagt ifra til kjøkkenet. Herregud så overasket jeg ble!😅 hyggelig gjort, da! Det finnes fine mennesker i verden altså.. 🙈😍🙌😄


SE så fin overraskelse!
Herregud, tenk at slike mennesker finnes! SÅ utrolig fint gjort..!!Alt i alt, en suuuper hyggelig dag. 😍👌

Denne uken har vært utrolig hyggelig, men nå kjenner jeg at det skal bli deilig å snart ta helg, hehe. Bare hvile-tid, da. Det trenger jeg nå kjenner jeg. 😄💚

Håper dere har det så bra som mulig, og at dere tar så godt vare på dere selv som dere fortjener. Ta vare!🙏🤗💚 GOD klem fra en håpefull Luna, som gleder seg fryktelig til vår nå!!😍💚

@LunaCh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no