MiddagsTip from me! Torskeform😋👌

Ok, jeg må først få lov til å si at DETTE var aldri noe jeg har tenkt at jeg NOENSINNE EVER i dette livet kom til å gjøre. Legge ut en matoppskrift? JEG!? 🙈😅Må nesten le litt, heh, for dette er utenfor min komfor-sone!🙈 Mest trolig fordi jeg har vært alvorlig syk av anoreksi i så (altfor) mange år at jeg kunne ikke en gang DRØMT om å få spise noe som dette!
er jeg det nærmeste jeg har vært i mitt liv å kunne kalle meg såkalt “frisk” av anoreksien etter 17 år i det helvete det faktisk er, og jeg både tester ut og koser meg med å lage mat sammen med BPA og venner, men jeg koser meg også med å SPISE den. True story!💪👊🤗 Og vet dere? Det er helt fantastisk å kunne spise AKKURAT hva jeg ønsker og vil, uten å tenke på eller telle kalorier og lese fettprosent innhold i alt! Nå nyter jeg maten, og gud så mye utrolig godt som finnes!! 😋 Det er faktisk så å si en helt ny verden for meg i når det kommer til mat og middager! HERLIG!!🙌😍😍

Vell, etter ønske fra lesere da jeg la ut bilde av denne retten på instagram igår, så kjører jeg på med min første “MIDDAGTIP from me”!
So here we go you gyes! 🤗💪👊


Torske-form!
Tid: Under 2o min!

Ingredienser:
(Egentlig tar du bare det du har i kjøleskapet av grønnsaker, men her er det vi brukte igår til akkurat den på bilde.)

🍀 Torskefilet, porsjonsstykker
🍀 Poteter
🍀 Brokkoli
🍀 Rød og gul Paprika

🍀 Rødløk
🍀 Hvitløk
🍀 Sort Oliven
🍀 Grønn Pesto
🍀 Olivenolje med basilikum
🍀 Salt og peppermix

Slik gjør du:
Sett stek-ovnen på 200 grader. Sett så på en kjele med poteter og brokkoli.🥔🥦 Ta frem en ildfast form. Legg grønn pesto i bunnen av formen og hell i olivenolje med basilikum. Deretter vender du torskefiletene og kryddrer de på begge sider med salt og peppermix, før du legger de i formen. Kutt så opp grønnsakene du ønsker å ha i middels-store biter, og fordel de over fisken i hele formen. Klatt litt pesto over og hell igjen godt over med Olivenolje.
Stek formen i ovnen på 2oo grader i ca 10 minutter, så er maten klar! 👌😋


😋Jummy!😋👌Bon Appétit!👌😍

@LunaCh💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no