Jeg vil leve litt i sommer, jeg også!😎💪

Jeg er ikke spontan av meg, overhode ikke. Nada. Det finnes ikke en eneste spontan-celle i denne kroppen min. Jeg bare GJØR IKKE ting på sparket, det finnes ikke i meg…🤷‍♀️ Jeg må ha kontroll på alt, too much I guess. 🙈 For denne ekstreme kontrollen jeg føler jeg trenger for å klare holde meg i live, holder meg også litt igjen.. Merker jeg.

Eller, litt? 🙈🤔 Det var en “under-drivelse”. For den holder meg MYE igjen.
Så i sommer? Har jeg jaggu meg klart å gjort flere “spontane” ting, og vet du? Det har vært dritgøy!🙌😍😉 Haha!
– Hadde aldri trodd jeg kom til å si det, kontroll-freaken Luna som helst må ha minimum en dags forvarsel om vi bytter rekkefølge som f.eks “handle først, så gå tur” til “gå tur, så handle på vei hjem”. Og ja, så ekstrem kan jeg være til tider.🙈😂 At bare rekkefølgen på det vi skal gjøre, om det endres,- blir det totalt kaos i hode mitt.

Apropos hode mitt… SE på flettene da!😍🙌 EN av de spontane tingene jeg har gjort! Jeg har nemlig vært på DROP-IN frisørbesøk! (første gang på 3 år…) Det var i Ulsteinvik på vei hjem fra en fantastisk tur til vakreste Flø, jeg spurte M om: “Tror du det er en frisør som har tid å flette meg?” her? Vell, det var det! Og nå har jeg bestemt meg for å gå dit, til henne, fast. Hun var SÅ flink, og atmosfæren på salongen var bare så utrolig behagelig at jeg nesten ikke ville gå. Haha! Så all cred til Føhnix Dame & Herrefrisør
salong, takk for kjempe god servise! – Anbefales virkelig! De beste dagene, de beste utfluktene, er faktisk om jeg tenker meg om, de vi ha bestemt oss for der og da!😍 Hvem hadde trodd spontane ting kunne være så gledes-givende?🙌😉😍
Jeg og en kompis av meg, kjørte tur for en liten piknik forrige lørdag! Det var SÅ koselig! – Og avslappende, som dere ser, lol 😊😉😎


Og igår var jeg på KINO for først gang på mange år!!! Løvenes konge, og jeg ELSKET den!🦁🦁 Like fin som jeg husket fra jeg var barn, mye dyrere billetter enn det var den gang lol, og gedigen korg med popkorn, viss dette var medium så lurer jeg virkelig på hvordan en STOR ser ut😂😂Og jeg har jaggu meg vært i Stryn også, PÅ SPARKET. (bare for å gni det inn litt, hehe) Følte meg virkelig som turist der jeg gikk i gatene og kikket. Været var SÅ bra denne kvelden dere, virkelig sommer-temp på kveldstid? Det er bare SÅ deilig! (Og sjeldent her på vestlandet denne sommeren..) 

Stoppet innom (selvsagt) Skogstand Sport, hvor jeg fant meg to herlige T-skjorter og en tynn langermet genser. Veldig fornøyd med kjøpet! Og, salg er jo alltid så gøy!🙌😍Her i prøverommet … heh!

Vi spiste middag, og drakk herlig kaffe etter det, før vi kjørte hjem og stupte rett i køy.😅😊Mange inntrykk, fine minner sammen skapt, mange gode dager, ja sum av summarium- denne  sommeren har så langt vært veldig snill mot meg.
Takk for dere som bidrar til det. I love you!💚🙏

Man trenger ikke reise til syden eller langt bort, for å oppleve noe! Det finnes så mange vakre perler i nærområdet å oppdage, bare man er villig til å oppsøke dem.💚🙏🌊🌲

Håper sommeren deres så langt har vært fin? Og at dere klarer å nyte noen solstråler inni mellom.🌞
Hva gjør du på i sommer? 😊😎💚

Masse varme klemmer fra,
@LunaCh 💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no