I’m not okay

~ I am strong, but I am tired – and I am also tired of having to be strong ~

 


(Destinyblue – Depression)

Noen ganger så føler man at man bare må trekke på seg en maske for å beskytte de rundt seg. Du trer på deg masken hver eneste dag fordi du føler at du har vært «nede» for lenge nå, og forsøker trøste de rundt deg med å si: «Det går litt bedre nå.» «Jeg takler det beedre nå.» Jeg kjenner jeg et er på vei oppover nå, ikke uro deg» ….. Men de som kjenner deg, de ser det. At det er en maske, og sannheten …… den er gjemt bak den sterke, solide masken du har tatt på deg.
De ser at det du sier er ikke fakta. – Det er bare fordi du prøver trøste, prøver så godt du kan å være positiv, ja ikke være en belastning. De ser du kveler gråten. for å beholde masken på.


(DestineyBlue – Sew Closed my Soul)

Og mange små hvite løgner blir sagt, hver dag.. Ikke for din egen skyld, men for de rundt deg, fordi du føler deg som en konstant byrde og en plage for alle som er  deg nær.. Ikke gir DE deg følelsen av det, men DU SELV har en automatisk tankegang som gjennom mange år har festet seg til hjernen din.. For inni deg, kan du ikke forstå at noen kan bry seg om ett monster og en djevelunge som deg selv. Inni deg? Så tenker du kun at du er en belastning og en byrde for alle, og at alle burde slippe deg. – Det har jo gått så mange uker nå, faktisk mange mnd, og du burde jo kommet opp av grøften nå? Burde du ikke.. Andre klarer det jo?
Men …. Så har du ikke det…. Du klarer gjennomføre mer, med det er viljestyrken din for å opprettholde masken… Og du sliter deg ut. På å bevare denne masken som på kveld og natt slår store sprekker..


(Destinyblue – all wrong)

Når du er alene….. da kan du tillate deg å kjenne på alle de vonde følelsene som river og sliter i kroppen din om dagen. Da kan du tillate deg å bryte sammen i gråt, da kan du tillate deg å ha det forjævelig, – for ingen ser. Ingen er der. Du er alene. Du kan slippe masken, og bare være deg. Liten, sårbar, og så ubeskrivelig sliten..
Som kunst glass….

– Om natten, kan du tillate deg å være DEG.


(DestinyBlue – if tears left scars)

– Lunaen –

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no