Hyttetur i helga!💖

Hei hei dere! 💖

Jeg ville bare informere om at jeg i helgen er borte, og mest trolig ikke konmer til å dele noe innlegg før søndag. Skal på hyttetur til Bjorli sammen med trygge gode mennesker for å komme litt ut av leiligheten, slappe av å bare kose meg. Gleder meg masse! 💖 Skal bli godt å se noe annet, være sammen å kose oss med god mat, fyr i peisen og gode samtaler under teppe i en trygg armkrok. Smil!😍

Er så takknemlig for de fine menneskene jeg har rundt meg som tar meg med tross utfordringer ift dørstokker osv. Men vi får det til!💖👍

Vil bare ønsker dere en riktig god helg, så snakkes vi når jeg er hjemme igjen! Klemmer fra Lunaen 💖

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no