Hverdagen nå..

Hei dere!💕🤗
Nå er det igjen, en stund siden sist. Denne gangen kommer jeg ikke til å beklage for det, haha. Holder nemlig på å lære meg at det er faktisk ikke alt jeg behøver si “unnskyld” for, som blant annet at dette er en helt frivillig hobby-blogg, og det er dermed ingen nødvendighet å beklage for noe som helst. Hehe.. So, I’m learning. Still.. 

Så hei, her er jeg! Hvordan er det med dere om dagen?💚

Ikke det beste været for oss revmatikere i det siste i alle fall… For å si det mildt..😉 Når det svinger fra 20 + til nærmere minus igjen, er ikke akkurat kroppen så grei å leve med. Så la oss håpe det blir mer stabilt fremover, da blir kroppen nemlig så mye kjekkere å leve i, og det blir mer turer ut av hus igjen..😉🌊🌲💚 Senge-dager er nemlig like kjedelig å skrive om som det er å lese om, det er forresten sofaen også.🙄😴

Har heldigvis investert i både Tv2Sumo OG HBO, så dagene går jo på ett vis likevel. Det er gode prioriteringer så lenge det hjelper tenker jeg, og det gjør det. Når jeg ikke klarer ut, grunnet fysiske hinder, og trenger avledning, – så er serier og filmer en god ting! Da får jeg nemlig litt puste-pause fra angsten og tankekjøret, og det er godt tidsfordriv også. #Kronikerlivet ass, heh!😅🙈🤷‍♀️ (Ikke like kjekt som det kan høres ut som..)

Det jeg med årene har lært meg derimot, er å finne små små gleder i hverdagen uansett hvor mørkt det kan være, eller hvor ensomt det til tider kan føles. Og min store glede nå på våren er så absolutt: BLOMSTER. (Eller, hele året igjennom, egentlig.)

Blomster gjør meg skikkelig skikkelig glad. Jeg mener, bare SE på de her, hvor vakkert!! 

Her ser du hele. Når jeg så den på eurospar så var jeg solgt! Det var ikke prislapp på den, og jeg spurte heller ikke. Denne MÅTTE jeg ha med meg hjem!🙈🌸🌼🌻🌸

SÅ pen syns jeg den var! og ER. 😍🤩
Håper denne Hortensiaen blir like nydelig som ifjor! 😍🌸🌻🌼

Heldigvis har ikke Tilo spist den opp, jeg strever ennå med å lære han forskjell på leketøy og pynt….🙈🤔🤦‍♀️ For roser er tydelig utrooooolig gøy å leke med, helst slå med labben til den faller av… Eller tygge av… En etter en …. etter en ….. Til hele den nydelige buketten ligger strødd på gulvet. Jupp…. Gøy. Skikkelig skikkelig gøy….🤦‍♀️🙄 Kremt.

Men så ligger han sånn som på bilde under her, inn i mellom alle rundene hvor han både velter brus-glass og kaffe kopper både i sofa og på teppe på gulvet. Når han knuser ting og helst river ned alt fra vegger og hyller. Ja så ligger han sånn da, og da glemmer jeg liksom alle de knuste telys holderne jeg var så glad i, gardinene som er opprevet og alle blomsterbukettene han har spist opp eller ødelagt. Når han ligger sånn, så er han bare verdens skjønneste Tilo.💕🤗😉😻💕 Ja, akkurat slik det er å ha en vilter kattunge i hus regner jeg med. hehe.. Det er koselig og det er travelt, hver dag. Mest er det veldig godt med selskap og kos.
Skadedyret mitt. Hvor glad jeg er i han her!😻💕

Ellers baket vi boller på tirsdag, det ER så godt med hjemmelagde nystekte boller! Og guuuud så godt leiligheten luktet! Himmelsk!!

Fastlegen min var på hjemmebesøk i går, nei, dagen før der igjen;) Som avtalt har vi kontakt annen hver uke, men ringer selvsagt om det er noe akutt. Det har heldigvis gått bra den siste tiden, om vi ser bort ifra det fysiske og at jeg strever litt med å spise nok, – noe jeg jobber med daglig nå. Det er viktig å få i seg nok næring når man er mer aktiv enn før. Angst krever også mye krefter og energi, som igjen forbrenner mye. Så her er det egentlig bare å hive innpå, altså. hehe! (Hadde det bare være så enkelt, si…)

Og hei, her er jeg, på en av de gode dagene med 20 + grader, selfie i ett skittent speil… hah, lekkert!💁‍♀️🙈😅


Håper dere har greie dager, og om ikke – at dere står dere så godt som mulig. Mai er en tøff mnd for mange, og jeg vil bare si jeg tenker på dere og håper dere har det så godt som overhode mulig. Stå på!💚

Stooor klem fra Lunaen 🤗💚
@LunaCh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no