Hei dere 😍💚

Hei hjerter, nå føles det ut som en hel liten evighet siden jeg har logget inn her. Jeg har hatt en liten pause, – fra alt. Jeg har sovet, og sovet enda mer. Igår følte jeg vell for første gang på lenge jeg var i live.. Det var godt å kjenne på.💚🙌💚
Følelsen når jeg og bestekompisen min bare kjørte avgårde er ubeskrivelig, vi dro, impulsivt, og jeg elsket det!
De grønne markene har blitt hvite av frost hver morgen nå, og fjelltoppene har blitt pudderhvite lenger og lenger nedover fjellsidene.. – Det er vinter snart, det såg jeg tydelig der vi kruset bortover veiene i går.
Det er en deilig følelse, å bare kjøre syns jeg.. Se noe annet, gjøre noe.. Komme meg ut av “borgen” jeg har skapt meg selv, altså- leiligheten min. Den trygge leiligheten min som til enhver tid er låst. Og jeg øver meg på å slippe inn litt og litt mer dagslys… Det er en utfordring…

Det er vanskelig å komme seg ut, men det er alltid godt når jeg kommer meg over dørterskelen. Og jeg kan høre meg selv si hver eneste gang; “Ååå, så deilig det var å se noe annet!!” Hehe, jepp, – everytime! Hver eneste gang faller den setningen ut av munnen min, men med den største glede og  alvor.
Jeg trenger det, og jeg kjenner det gjør noe med humøret mitt. Med livsgleden. Den kommer tilbake, om så bare for noen sekunder eller minutter om gangen, så er den der like sterk som den før har vært i perioder. Og det gir meg håp.. Håp om at det kanskje kan bli litt bedre å leve igjen.💚💚💚

Jeg bestilte dette, til en av dere. 💚💚💚Fordi jeg syns dere fortjener det! Jeg skulle så ønske jeg kunne gitt ett til ALLE av dere som har skrivet til meg, men det har jeg dessverre ikke mulighet til. Kommer deffinitift til å gjøre dette flere ganger, så det kommer flere muligheter. I denne omgang ble det @siljemamma på Instagram som får smykket. (Kontakter deg for adr) 💚💚💚 Ble så rørt over hvor mye du bryr deg om venninnen din og ønske ditt om å glede henne i en så vanskelig og sårbar tid, så dette ble jo en ringvirkning! Ta vare på deg selv og henne! Og håper armbåndet kan gi litt styrke og mot!💚💚💚

Dere kan selv gå inn å bestille både armbånd, smykke og ørebobber HER på JSMDesign sin FB side: Smykk deg med JSM Design
Eller HER på hennes Instagram konto: JSM_Design

Hun lager ufattelig mye fint! Og er SÅ hyggelig og service inntsillt! Dette er forresten ikke spons eller samarbeid, kun en personlig anbefaling fra min side!
Og dere, fremsnakk er en super ting! Og jeg syns vi alle burde være mer raus på det!🙌❤

@LunaCh❤


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no