Happy-Planner✨🌈💕 #Koselig inneaktivitet på dårlige dager

Hei fightere, hvordan har dere det om dagen? Håper dagene er tålelige i det minste, aller helst håper jeg selvsagt at dere har det best mulig.. Her har det vært tøffe tak igjennom hele helgen, men jeg holder motet oppe. – Det er bare noen dårlige dager akkurat nå, det går over, og det blir bedre. Det vet jeg jo! Men angst er noe skikkelig dritt, likevel, altså. Og det gidder jeg ikke legge skjul på heller. Jeg kaller en spade for en spade, orker ikke pakke ting inn i bomull hele tiden. Hvorfor gjør vi det egentlig? Vi må vell tåle å høre sannheten som den er..? Angst ER noe skikkelig jævelskap, og når den først herjer på så er det ikke så mye annet å gjøre enn å forsøke puste, helst legge seg ned og fokusere på pusten. Legge armene på magen og puste skikkelig inn, og så skikkelig (lenge) ut.

Og slik går dagene.. Men, dagene går likevel på ett vis. Og idag er det altså tirsdag, og jeg har klart å starte uken ved å ikke klare å møte opp til den ENE avtalen jeg hadde denne uker. – Det var skikkelig kjipt. Men jeg tror faktisk jeg gjorde det rette i å ringe å avlyse, for det er ingen poeng i å ligge i tannlege-stolen å brekke seg, og ingenting blir gjort likevel. Så nytt forsøk til uka.
Jeg har hatt noen dårlige dager nå, med netter fult av mareritt og uønskede påtrengende minner, så jeg har vært kvalm og uggen store deler av døgnet nå siden fredag.

Men over til noe mer hyggelig noe.. Her er min Årskalender bok: MIN TID🌈💕✨

💕GIVE THANKS💕

Fin bok, hva?😍🌈💕Jeg ER så glad jeg kjøpte den! Jeg falt for akkurat denne, da det er så utrolig vakre illustrasjoner og tekster i den. Små arbeidsoppgaver hver mnd følger også med! – Den er bare sååå fin!😍👌🙌
Og så har jeg fått skikkelig dilla på dette “Happy planner”, greiene! 😄💚 Det har jeg aldri prøvd før, men jeg merker at det gjør hele boken mye koseligere å bla igjennom! Det finnes en hel verden med akkurat dette også, likt som scrap-booking, bare i ett litt annet format.

Det er så utrolig koselig å sitte og planlegge uken som kommer på søndagene nå, blir litt sånn “Me-time” med klistermerker og klipp og lim. 🌈💚✨😍 Når jeg ikke orker eller klarer å begynne på noe stort kort-prosjekt som tar mange timer, er dette en god løsning for å føle seg LITT kreativ, i alle fall. Det er mye man kan lage selv også viss man har en printer.. Alt trengs ikke kjøpes. F.eks binderser med sløyfer av enten silkebånd eller innpakkings-bånd, eller som jeg har laget: Kaffekopper!
Se
her:


Disse Kawaii-koppene syns jeg var SÅ søte!😍 Kawaii er generelt bare SÅ søtt!! Jeg blir så glad av å se de, heheh, herregud jeg er rar.. På dårlige dager der jeg ikke har energi, kan jeg sitte i sofaen å bare klippe ut slike figurer.. Det er faktisk både beroligende og koselig.
Her har jeg bare printet dem ut, klipt ut, så limt dem på litt hardere papir, for så å lime dem fast med lim-pistol på  binders. (den største str.)
Veldig raskt og enkelt, men blir litt ekstra fint til dagboken🤗💕🌈✨


Her ser dere hvordan skrivepulten min ser ut når jeg er i gang…. CHAOS. Men det er slik det skal være når man er kreativ syns jeg! Rydde kan man gjøre senere 👌😊

Håper dere får en så bra tirsdag som mulig. Ta vare, og gjør noe som får deg til å smile litt idag. 🌈💕✨ Gi ikke opp, bedre dager kommer. Lysere tider er på vei… Det blir bedre.❤

@LunaCh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no