Grounding 🙏🌊🌞

Den beste måten for meg å “jorde” meg på, er å været ved havet.🌊🙏 Å gå barføtt i vannkanten er uten tvil stabiliserende, roer stresset og uroen i meg og oppretter balansen jeg trenger for å hente meg inn igjen. 🙏🌊🌞
Det er magisk, en sånn GOD legende følelse som virkelig styrker meg i hverdagen.
Jeg har SÅ troen på “Grounding”, det å “jorde” seg. Det oppleves for meg i alle fall som kun utelukkende positivt, og det nest beste: Det finnes ingen negative bivirkninger…😉🙏

Igår tok vi turen til vakreste flø.🌊🙏🌞 Mitt absolutt favoritt sted på denne jord. Nå har jeg ikke tellingen lenger på hvor mange ganger jeg har besøkt det stedet i år, men det er blitt endel turer dit nå. Det ble jo så brått sommer igjen her på Vestlandet, og jeg hadde ikke terapi-time denne uka. Derfor hadde vi dagen til å gjøre det vi hadde lyst til! Å hva er vell bedre enn å ta turen ut i naturen?

Det finnes ikke mye som er mer beroligende og stabiliserende enn det. Vekk fra alt stress og jag, teknologi og mennesker.. Bare omringet av hav og fjell.🌊⛰ Lyden av sjøen, bølgene som slår mot land, lukten av sjø, tang og tare. Det er uten tvil den beste medisin for meg.🙏🥰🤩


Idag har jeg bare slappet av hjemme, sovet middag som jeg pleier og vasket håret. Bare avslapping i fineværet. Snart kommer BPA og da skal jeg spise middag, kreppe håret, (det er for tungt for armene mine, så hun er så snill å hjelper meg med det) Og så skal vi sikkert gå en liten lufte-tur bare. Må hente en pakke på posten, ellers bare avslapping å kos idag. – Akkurat slik det skal være.
En dag aktivitet? Betyr hvile neste dag. Det er det som funker best for meg helsemessig. Og selv om jeg ikke alltid syns det er så gøy, hehe, så må jeg nesten forholde meg til det og gjøre det- likevel. For det er det jeg merker at  helsen min, både fysisk og psykisk, tåler best i lengden.Hvordan har du det og hva gjør du på om dagen? Gruer eller gleder du deg til høsten?💕 Jeg både gruer og gleder meg, hehe, som med alt annet! Er alltid både positive og negative sider ved det meste her i livet, så er det opptil hver enkelt hva man ønsker å ha mest fokus på av de. 😉

Nå skal jeg se litt mer krim frem til BPA kommer, vi snakkes! 💕
Og du? Ta vare på deg, og ta hensyn til deg selv.. Det er viktig i alle settinger og situasjoner.
Ikke glem deg selv.💕


@LunaCh 💚

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no