En fin dag i byen igår!😘💕👌 + Litt tanker, planer fremover,++

Hei fine sjeler der ute! 😘🤗💕
Hvordan har dere det om dagen, egentlig? Det er rart å tenke på at det  er flere hundre mennesker som leser ordene mine hver dag, men jeg vet ingenting om dere.. Hvem er dere? Hvordan dere har det? Hvor gamle er dere? Ikke en gang det aner jeg noenting om … Ikke hva dere tenker og føler, hvordan dere har det i hverdagen.. Ja dere som trykker dere inn her. Det er litt rart, å ikke vite noe om dere.. Fortell gjerne litt om dere selv i kommentarfeltet, viss dere vil. Hadde vært kjekt å vite litt hvem dere er. 🤗💕🙏

Vell, denne uken har så langt vært meget bra her, det er en uke der jeg faktisk har endel planer, noe som er ganske nytt.🙈🙊💪 Det å klare komme meg ut mer f.eks, det er ikke så lenge siden jeg ikke en gang kunne tenke meg å tråkke over dørterskelen, så jeg setter utrolig stor pris på de dagene og periodene jeg klarer det uten at det gir meg ekstrem angst og at jeg er HELT utslått etterpå. Man burde absolutt ikke ta disse tingene for gitt, for det er faktisk ikke noe alle klarer eller har mulighet til, grunnet både fysiske og psykiske årsaker. Det er viktig å verdsette de små tingene, de er faktisk de største av dem alle.🤗🙏🙌


(Deksel fra Aliexpress)

Igår ordnet jeg meg og fikk faktisk på meg noen klær som ikke var pysj eller joggiser, noe jeg bokstavelig talt BOR i om dagen. 🙄🙈 Men altså, at det finnes mennesker der ute som sitter INNE i trange bukser man nesten ikke får puste i? De menneskene forstår jeg meg bare ikke på altså. MEN, det jeg skulle si var: Jeg var i Ålesund en tur igår! 😃 Jeg ville på Rusta å kjøpe meg noe trenings utstyr, vi har nemlig ikke Rusta her i område enda og jeg så i reklamen at de hadde akkurat det jeg skulle ha, FLAKS!😃👌🙌 Det ble rosa matte å trene på for meg, og så kjøpte jeg 1 kg vekter og en 4 kg Kettlebell.
Som fysioterapeuten min sa: “Jeg har mer troen på lettere vekter og flere repetisjoner, enn tyngre vekter og få repetisjoner.” Så da tenkte jeg å starte med de, og heller gå over til tyngre etterhvert. Kettlebell er helt genialt, den trener HELE kroppen og opparbeider både styrke, utholdenhet OG balanse! 👌😊 Så den kan brukes til så mye! God investering tenker jeg!

Så nå skal jeg begynne å trene styrke, og jeg gleder meg! Det er mange år siden jeg trenet, og da var det langt ifra sunn trening.🙄 Jeg trenet av helt feil årsaker, da jeg kun tenkte på en ting: Forbrenne. Nå? Er grunnen at jeg ønsker en STERK sunn kropp.💪😊 Det handler overhode ikke om slanking eller forbrenning, jeg skal IKKE ned i vekt, – det handler kun om å forebygge og å bygge opp kroppen til å bli sterk. Jeg har jo pådratt meg osteoporose etter alle årene med alvorlig anoreksi, så jeg tenker det er viktig å gjøre alt jeg kan for å forebygge.

Vi sluttet dagen i byen på “Fisketorget Delikatesse”, å det var god mat! Vi begge bestilte Fish and chips, med ertepure. Og klager ikke på at de hadde glassflaske cola zero heller!😉👌
Naaam!! Det var helt upåklagelig service og kort ventetid på maten, så anbefales absolutt å ta turen innom der! 😊👍👏Idag skal jeg bare slappe av i formiddag. For ikveld skal jeg på bading i varmtvanns-basseng, og så blir det nok junk-food til kvelden med Netflix. Blitt heeelt hekta på serien The Good Wife, den er SÅ bra!!🙌👏👏
– Har dere planer for dagen? Ser du noen TV-serie, har du noen anbefalinger? Har kommet til sesong 4 nå, og der er “bare” 6 sesonger, så må snart finne en ny… Hehe! Liker best drama og krim lignende serier. 

Gode varme styrke-klemmer til deg som trenger det.🤗💕 Husk: “Det kommer til å gå bra. Det blir bedre. Ingenting varer evig. Alt er i forandring hele tiden, inkludert oss. Jeg heier på deg!”

@LunaCh.❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no