Ekte kjærlighet.

Og du sitter der tålmodig og rolig som du alltid gjør, mens jeg ligger i armene dine og hører på hjertelyden din. Vi prater om alt mellom himmel og jord, og ingenting tilsier at du plutselig skal sitte der å tørke tårer idag. Men likevel, så ser jeg at de vakre øynene dine blir blanke og røde, og du må tørker bort tårer som renner nedover kinnet ditt…

Jeg spør deg: «Hei, du! Hva er det nå? Hva er galt? Har det skjedd noe?!»
Og du svarer, mens du tørker tårene dine og holder meg ekstra tett inntil deg: «Nei, jeg er bare så redd for deg, jenta mi! Det er bare det. Jeg er bare så redd for deg..»

Og jeg holder deg ekstra hardt inntil meg og sier det skal gå bra. Og jeg tørker tårene dine, stryker deg over håret og kysser deg på kinnet slik jeg pleier, –  og du sier du elsker meg så høyt, bare. 

Bare.
Som om det er noe å si «bare» til.
Men jeg har lagt merke til det, at du slenger på bare i disse stundene hvor du deler din reddselen og den enorme kjærligheten din til meg.

Og det er ikke bare…. Det er faktisk alt –
det er alt, det.

@Lunach

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no