Ekte kjærlighet♥

“Du og jeg” – inni kortet stod det skrivet allerede før jeg rakk å skrive det selv “Sammen for alltid” , Og 15 fine roser. Til ett av de vakreste menneskene jeg er så ubeskrivelig heldig å ha rundt meg. Jeg er heldig som er omringet av så ekte, genuine mennesker som aldri dømmer, aldri er slemme, alltid tar meg for den jeg er, som viser i både handling og ord at de elsker meg, og hele meg. Jeg har ikke alltid hatt det, og derfor er jeg så ubeskrivelig takknemlig over å ha det nå. Mennesker som bryr seg med hele seg, som har ett hjerte større enn jeg noen sinne visste fantes på denne jord.

Tenk at jeg, lille meg, er så heldig å være omringet at de nyyyydeligste menneskene som fins… Hvor heldig er ikke jeg.. ♥

Kjærlighet. Omsorg. Varme. En klem, ett fint ord. Øyer som ser på deg som sier alt du trenger å høre. “Jeg elsker deg”.

Jeg elsker deg, tre ord… Tre av de fineste ordene som finnes.
– Det er fint, hva. Å oppleve ekte kjærlighet uten å en gang tvile. Uten å måtte gjøre seg fortjent til den. Eller gi mer enn man klarer. Men ekte kjærlighet, selv på de verste dagene. De dagene jeg ikke er på mitt beste, og ikke ER den beste versjonen av meg selv. Til og med da, så er jeg elsket ubetinget av de rundt meg. Og DET, det er ekte kjærlighet, det.

Du og jeg – sammen for alltid.♥
Til familien min og vennene mine: Jeg elsker dere. Vit at dere alltid, ALLTID, vil ha min kjærlighet og min takknemlighet. Dere er helt HELT fantastiske, og jeg elsker hver og en av dere.♥

@LunaCh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no