Den siste uken..🥤💚

Oversized Hoddie: HER

Hi fighers!👊🤗💚 Hvordan har dere det i helgen?😍
Denne uka har vært skikkelig SKIKKELIG dritt for meg, for å være helt ærlig.
🙊🙈 Flere dager i senga med enorme smerter er ikke særlig gøy. Vondt både i munn (trakk siste visdoms-tann og fikk selvsagt betennelse som har vart i to uker…) og så har jeg hatt ekstreme bein-smerter (jeg er giktisk) samtidig. Thanks life, liksom. Måtte bare skje.. Hehe..

Vell, jeg har kommet meg igjennom denne uka og, og er nå endelig på bedringens vei.
Jeg klager veldig sjelden på kropps-smerter, jeg har en veldig høy smerteterskel og jeg biter som regel tenna sammen. Smerter har jeg hver eneste dag, men det er håndterbart stort sett med de smertestillende jeg går på til daglig. Men når det blir så ille som det blir noen ganger, da er det kun en ting å gjøre: Holde meg varm, være alene, ringe legen å få mer smertestillende for en ukes tid.😔💚

Tirsdags-turen ble ingenting av da jeg faktisk var sengeliggende og ikke klarte en gang ha BPA-en rundt meg.🙈🙊
Hun ble sendt hjem, for jeg var absolutt ikke i from til å ha noen rundt meg.🙈 Du vet når du har skikkelig sterke smerter? Da er det lett å bli skikkelig sur og irritabel… Og da synes jeg rett og slett det er best å være helt alene. Jeg orker ikke snakke, høre lyder eller noe. Jeg liker beste å få være alene, tussle rundt i pysjen fra seng, til sofa, til seng osv. Uten noe annet enn seg selv å ta hensyn til. 😉

Det begynner å komme seg nå. Heldigvis!
Betennelsen er på bedringens vei, har ikke vondt i munnen idag så antibiotika kuren fingere heldigvis.😊🙌

Igår tok vi oss en biltur til Ulsteinvik siden tirsdags turen ikke ble noe av, noe jeg var lei meg for. BPA-en min er så utrolig snill, hun lovet at om jeg var i form til helgen kunne vi ta oss en tur da, istedet for. Og DET gjorde vi! Tirsdags-turen er liksom veldig hellig for meg, for det er den ene dagen i uken jeg er ute av leiligheten, det er den dagen jeg gleder meg så utrolig mye til. Derfor ble jeg så lei meg når jeg så DEN skyfrie himmelen, men kropps-verken var så ille at jeg hadde ikke sjanse å gå noen tur. Derfor er jeg glad vi fikk tatt tur ut igår!🙌😍 Tok på meg ull fra topp til tå, og gikk ikke lange stykke. Det ble bil-tur og cafè, noe som var super hyggelig. Det er jo ikke noe jeg gjør ofte, så det er hyggelig når vi først gjør det!🤗
Og å kunne sitte UTE, det gav meg en skikkelig vår følelse!
Dere, det er endelig VÅR!!😍🌷🌼🌻🌞🌸🥤👗🌲 WOW, jeg bare kjenner jeg våkner mer og mer til liv nå. Er det slik for dere?? Føler jeg går litt i dvale på vinterstid jeg, og så våkner jeg mer til liv på vår/sommerstid.

Det er uten tvil den beste tiden for meg. Det halvåret er kroppen min mye friskere, noe som selvsagt gjør at jeg orker mer og livner litt mer til. Så gjett om jeg er glad når jeg våkner opp og ser solskinn og grønne marker.. Det er herlig å tussle inn på kjøkkenet om morgenen for å slå på kaffen, og jeg åpner persiennene opp litt,- og lyser bare slår imot meg.. FOR en deilig følelse! 😍🙌🌞

Ikveld skal vi lage pizza, namm! 🍕🥤😍 Har blitt litt hekta på det for tiden, hehe.. Det er jo så godt! Med masse løk, sopp og grønne oliven, MUMS!!🍕😍

Riktig god helg, og God påske til dere som feirer den!
Ta vare!🙏💚

@LunaCh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no