De siste dagene.. Bildedryss ♥ ♥ ♥

Hei skjønne dere!♥ Og god formiddag!♥ Håper dere har hatt en god start på dagen idag, og så ønsker jeg virkelig at dagen skal være snill mot dere ♥ ♦ Idag:
Har jeg vært hos tannlegen. Helt ukristelig tid, kl 08.45! Men jeg kom meg opp og dit, så nå er jeg heldigvis i gang igjen. Så kommer bonusmamma på besøk og skal være her noen timer på kaffe.. Det blir koselig.. ♥


♦ Kroppsmessig: Har jeg verket mye i beina… (også idag…) Været har blitt litt kjøligere og det har vært mye vind, det gjør at kroppen min protesterer endel og smertene begynner å ta seg opp igjen.. Jeg burde seriøst vurdere å flytte til varmere strøk, eller kanskje bare til kristiansand eller arendal. Bare synd jeg ikke kan ta med meg hele gjengen av familie og venner.. :/ Så blir nok værende 😉
Har også en fot som er opphoven, legen sjekket den igår og det var ingenting farlig, bare at kroppen er jo ikke helt vandt til å gå så mye, siden jeg satt i rullestol i 11 mnd. Nå som jeg går igjen så er det ikke mye muskler igjen, så jeg trener meg opp bare ved å gå vanlig inne i huset og litt utenfor. Skal ikke mye til før jeg får gansperre osv. Skulle ha bena høyt etter gått tur, så kommer det nok til å gå seg til. 😉

♦ Matinntak: Vell, her har jeg vært dårlig ass. Matlysten er så å si lik null. Utenom på kveldstid, da stapper jeg i meg alt som finnes i hus nærmest. MEN vi laget fish and chips her på mandag, og gjett om det var JUMMY!!! Bare se HER, min super skjønne flinke Bpa viste meg hvordan lage chips SELV. MYE bedre enn den man kjøper, om jeg så skal si det! 😀
♦ Hus og hjem: Har ordnet det så fint ute på verandaen med TO blomsterkasser (første gang jeg har i hele mitt liv!) og kjøpt ny potte til den vakre hortensiaen min!♥ ♥ ♥ Tror faktisk det har blitt min favoritt blomst of all time! De ER så vakre!! ♥ ♥ ♥ Mangler bare en blomster å ha på bordet, men jeg skal ha en blå, og både på Rema 1000 og Kiwi var det INGEN blå….. Hum. Muligens jeg må en tur på plantasjen å se 🙂 ♥


♦ Hva som opptar tankene mine om dagen: At jeg er sliten av å få avslag på avslag slengt i tryne hver gang vi (jeg, terapeuten min og fastlegen min) søker om stabiliserings-opphold på DPS.. Det sies at man skal be om hjelp når man føler man behøver det, før noe destruktivt skjer. Men når man får det fjerde avslaget på rimelig kort tid, på ikke mindre enn alle TRE DPS-avdelingen i møre og romsdal, så blir man ganske …. Hva skal man si … Oppgitt, føler på håpløshet og maktesløshet … Jeg får bare bevist at å be om hjelp? Det er det ingen poeng i, uansett hva .. For den finnes ikke tilbud her for «slike som meg»

Det går også mot tider der de fleste har ferie, både terapeut, lege, BPA-ene, ja – alle skal ha ferie .. Og jeg kjenner jeg i år heller ikke var helt forberedt på det. Det kommer alltid så plutselig på.. Gruer meg så sinnsykt mye, det er skremmende å tenke på at man er overlatt til kun seg selv i flere uker i strekk .. Men, alt jeg kan gjøre er å stå så sterkt i det som jeg makter og er i stand til akkurat nå .. Jeg skulle ønske jeg også kunne ta ferie .. (ifra meg selv)

Ta vare.. ♥ Uansett hva som skjer, glem aldri at du er like verdifull som alle andre. ♥ Selvom det er vanskelig å tro noen ganger, så er det sant, og kun fakta. Glem aldri det! ♥
MASSE Klemmer fra, L


@Lunach

♦ Follow me if you want:
♥FB
:Lunach.psykmagasinet.no
Instagram: Lunaench
Snapchat: Lunaench

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no