Dagene.. ♥bildedryss♥

Hei fine ♥

♦ Idag: Er det drittvær, rett og slett. Skikkelig høst-vær. Regnet høljer ned ute, og det er nok sundt for gresset og plantene. Men det er litt kjipt når det er så grått. Skodden ligger tykt i dag, og det er mye vind, så det kjennes på kroppen for å si det slik;) Mye vanskeligere å komme i gang kjenner jeg på slike dager.. Ting tar litt lenger tid.. Men men. Skal handle litt, men kjenner det blir tungt å komme seg ut. Men skal prøve mitt beste.. Lurer på å lage meg taco i morgen, så da må det handlet inn litt div.. 😉

 Kroppsmessig: Denne uken har vell vært ganske okay ift fysiske smerter. Ikke så ille som det har vært. Mer stabilt føler jeg.. Og opptreningen av balanse og styrke syns jeg går veldig bra. Det tar tid å bygge opp igjen styrken etter 11 mnd i rullestol, – men tid har jeg jo så vidt jeg vet. Så det får bare ta den tiden det tar. Så lenge jeg klarer gå er jeg fornøyd.

♦ Matinntak: Denne uken har jeg tatt ett realt grep rundt kostholdet som den siste tiden har vært temmelig dårlig. Prøver tvinge i meg mat selv om jeg ikke er sulten. Det handler ikke om anoreksien, jeg har ikke slike tanker nå. Det er kun dårlig matlyst grunnet belastninger i livet. Har heldigvis ikke SF-tanker nå, og det er ubeskrivelig deilig å slippe det! Finnes ikke ord for hvor glad jeg er for å slippe tenke på kalorier døgnet rundt. Håper jeg slipper falle tilbake dit noen gang igjen, for det finnes lite som er så utmattende som en spiseforstyrrelse!

Her er min første vegetar-burger, by the way. Den var helt sykt god!! Absolutt å anbefale! 😀 ♥ ♥ ♥

♦ Hus og hjem: Jeg har kjøpt meg to ny planter, jepp I know- jeg er skikkelig blomster-gal. ELSKER blomster! 😀 hehe! Men finnes vell verre ting enn det 😉 Synes at når man er så mye hjemme som jeg er, egentlig hele tiden.. Da er det viktig å gjøre det så koselig som mulig rundt seg. Omringe seg med ting som gjør enn glad. Noe jeg føler blomster gjør. Det har så mye å si for trivsel å gjøre! Jeg hadde også besøk av venninnen min Kathrine på mandag, da var jeg så heldig å få en hverdags-gave, (som jeg kaller det) Blant annet fire super fine krus med forskjellig tekst på, de var virkelig nice! Thank you,love! ♥


My girl ♥

♦ Hva som opptar tankene mine om dagen:

Ferie….. Trenger vell ikke si så mye mer enn det. 🙁 Men er vell verst de første dagene, så blir man vandt til det. (Håper jeg)♥♥♥ Utdypet innlegg om mine tanker rundt ferie kan du lese HER: La oss snakke om..Ferie.


Ha en så bra dag som du kan ha! Ta vare! ♥

Xoxo, L♥

♦ Follow me if you want:
♥FB
:Lunach.psykmagasinet.no
Instagram: Lunaench
Snapchat: Lunaench

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no