Bloggen.. Skal jeg fortsette eller slutte?

God formiddag, og riktig god søndag! 😊💚
Det er rart dette med blogging hva.. Jeg har reflektert mye rundt dette i det siste. Tenkt og vurdert. Skal jeg fortsette eller ikke? Skal jeg legge det på hylla?
Og hva gjør meg best – fortsette å blogge eller ikke blogge?💁‍♀️

Jeg har gjort dette så lenge nå, men likevel får jeg noen ganger litt skrive-sperre. Ikke alt deler jeg på bloggen, eller rettere sagt: Det meste deler jeg ikke på bloggen.
Jeg viser langt ifra hverdagens mange kav.. Noe, men langt ifra det meste. Men likevel, så er jeg åpen om mye. Balanse er viktig, og med alderen har jeg kanskje blitt enda mer selektiv enn jeg var før.
Mer redd for å dele for mye, – heller for lite enn for mye.

Da jeg startet å blogge for mange år siden, noe som er over ti år tror jeg det må være om jeg ikke tar helt feil. Da var det mange som blogget om psykisk helse. Mange va vi, som våget å dele, si ufiltrert våre meninger og fortelle ærlig og åpent om hverdagens utfordringer og tøffe møter i helsevesenet. Nå… Nå er det lite av de igjen.

Alt skal være så perfekt nå. Overalt, ikke kun på blogg. Men både facebook, instagram og ute i det virkelige liv. – Blogging er dog ikke som det en gang var. Før, da jeg startet blogg innebar det aldri penger eller “fame”. Det var kun en dagbok på internet, og that’s it.
Det var det jeg likte. Jeg fikk skrive og jeg hadde noe å gjøre når jeg kjedet meg. Det kan bli lange dager når man er enslig. (Enslig, ikke ensom. Det er to forskjellige ting). 😊

Det var bilder som ikke var tatt med det aller best kameraet og det perfekte lyset, langt ifra perfekte og retusjerte ansikter, slik som det er nå. Ting har forandret seg veldig i blogg-verdenen.
Nå er det store summer som florerer, ja til dem som jobber hardt og målbevisst for å nå topplistene på blogg.no eller andre plattformer.
Jeg har ingen drøm om å blogge for å tjene penger. Jeg har bare lyst å skrive, jeg. Det er en hobby jeg har elsket hele tiden, fordi jeg har alltid likt å skrive. Jeg skrive om hverdagen som den er, jeg deler av utfordringene mine i håp om at andre kan føle seg litt mindre mislykket og alene i livet, fordi de er ikke alene om å ikke mestre alt som det ser ut til at de fleste andre gjør.

Jeg skriver fordi jeg føler meg litt mindre alene da, føler jeg på en måte kan være litt til hjelp for noen der ute, – og jeg har noe å gjøre når formen ikke tillater meg å dra ut av hus. Helt ærlig, så er dette ett rom for meg å dele ting med noen.. For jeg er jo ganske alene. Jeg har ingen kjæreste eller samboer jeg kan snakke med og dele stort og smått med i hverdagen, det er kun meg og pus. Lille Tilo min. Det er oss to, og det er jo begrenset for hva han kan forstå av hva jeg sier. hehe..😂Det ville blitt lange dager for meg tror jeg, viss jeg sluttet å blogge.
Da hadde jeg hatt mer tid til å bare sitte å tenke, gruble, tja, surre rundt her og helt sikkert bli fryktelig rastløs. Så jeg har kommet frem til at jeg vil fortsette, for meg så er blogging en veldig fin hobby, – det er tidsfordriv og noe som oppriktig gjør meg glad. Jeg elsker det jo. Så hvorfor slutte?💁‍♀️ –
Jeg har denne plattformen og kan bruke den til noe bra, tenker jeg. Jeg blir så ufattelig glad for hver gang jeg får meldinger som dette:Tenk at dette, min hobby, ordene mine, kan være til hjelp og inspirasjon.. Hvor fuckings bra er ikke det? Jeg tenker at så lenge bloggen hjelper både meg selv til å sortere tanker og følelser, og i tillegg kan det være til støtte og hjelp for andre der ute? DA er det jo en BRA TING å fortsette med, er det ikke det da?🤷‍♀️

Så, jeg har bestemt meg for å fortsette..💚🙏 Ikke presse meg selv slik jeg gjorde for noen år siden, jeg skal ikke sette krav til meg selv som er uoppnåelige, som perfekte bilder og å poste innhold hver eneste dag. – Men jeg skal blogge når jeg har lyst, når jeg har noe jeg vil si, når jeg har energi og krefter til det. Når jeg føler for det. Blogg er ikke bare rosablogger, silikonpupper og syden-reiser. Det er så mange forskjellige type blogger i verden, og alle er helt unike. Det eneste som er likt for oss alle er at vi alle liker å dele av oss selv. Og det er da ikke det verste vi kan gjøre i denne verden..💁‍♀️💚

Nå er det frokost tid, og så skal jeg sette meg ut på verandaen å slappe litt av. Kanskje på en liten tur i ettermiddag, vi får se. Hva har dere planer for idag? Det er jo søndag, ukenes hvile-dag.. Ta vare på dere 😊💚🌸 Stoooor klem fra meg!🤗💚

@LunaCh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no