5 things i Love, 5 things i hate

5 Things i Love:

Jeg virkelig bare elsker alt av lys, jeg har sååå mange lys lenker nå at … hehehe!! Men det er jo SÅ fint!!! Så sykt  vakkert lys som jeg har nå på soverommet, herreguuud!! – Det ser faktisk ut som reine stjernehimmelen i mine øyne! Og det lyset som skinner som diamanter i flere farger og fasonger i lysekronen over stuebordet mitt, eller de nyeste lysene jeg har fått i hus, nemlig SNØ-KRYSTALLER ute på verandaen!❄❄❄ Det ER bare vakkert!! Fy søren, jeg har letet SÅ lenge etter AKKURAT snø-krystall lys lenke, en som kan være ute og som tåler kulde, og jeg holdt faktisk på å gi opp å finne noen. HELDIGVIS fant vi den HELT perfekte rett før jul, og lyset er bare HELT amazing! SMIL! ❄✨ Små, egentlig veldig store, gleder i hverdagen! 🙌😍
❤ Når jeg finner en sang på Youtube med en tekst jeg virkelig kan relatere meg til, i akkurat det minuttet jeg trenger det.. Det er HEAVEN! Heeelt magisk! Og yess, music can heal the soul 🎶🎵🎶
Funfact: Jeg elsker å høre på pianomusikk, kun piano.. Det er faktisk skikkelig beroligende. (Bare prøv)❤ Ærlighet. Det å kunne virkelig stole på at de du er sammen med er ærlige med deg. Uansett om sannheten kanskje ikke alltid er like lett å høre, så er den mye enklere å forholde seg til den, enn halve-sannheter og “pynte på” ting. Fortell sannheten, det er enklere for den som gir den og den som mottar.

❤ Mennesker jeg kan være meg selv med. Og da mener, de menneskene jeg kan slippe alle masker jeg bærer på i hverdagen. De jeg kan senke skuldrene sammen med, de jeg kan være helt MEG, med alle mine feil og mangler, den usminkede sannheten som ikke hvem som helst får lov å se.
De menneskene som TÅLER meg, og absolutt HELE meg. Det er mennesker å elske, det… Takk til dere!❤😍 Dere vet hvem dere er ❤😘💖❤ Tekst melding som gir meg trygghet. ❤Det skal ikke mange ordene til, fra rett person.. Til å føle verden er litt mindre skummel og farlig å være tilstede i..


5 things i hate

Kø.🙈�🙊 Kø i butikken gjør meg skikkelig sur, haha.. Spesielt viss det er TRE kasser og det kun er EN som betjener. Da kjenner jeg skikkelig at det koker inni meg. Men ekstra gjør det når de som står fremfor meg bare hale ut tiden EKSTRA mye når de SER hvor lang kø det er bak dem. Pakk inn gavene selv, a!! – Det er ikke så forbanna vanskelig. Og er der tre kasser og nesten en mil lang kø, trykk på knappen for å tilkalle hjelp!

❤ Kjøpesenter. 🤦‍♀️Jeg bare virkelig kan ikke fordra kjøpesenter, jeg gjør faktisk alt jeg kan for å unngå dem. 🙈Det er nøye planlagt for å si det slik, om jeg setter mine ben innenfor Amfi. De siste årene kan jeg sikkert telle på en hånd hvor mange ganger jeg har vært der, og det sier vell sitt. Det er så fryktelig mange mennesker der, så mye støy, så mye uro. Jeg bare, jeg syns det er utrolig krevende og energi-tappene å være der rett og slett.
Det koster mye, og det gir svært lite. 🤷‍♀️ Jeg går kun inn viss det er noe jeg har bestemt meg på forhånd jeg skal kjøpe, og går kun på de butikkene jeg må. Du ser meg aldri bare “henge” på amfi, får å si det slik..😅

Rot. Jeg er faktisk veldig ryddig av meg. Jeg liker orden og ett ryddig hjem. Jeg blir fryktelig stresset av rot, sikkert fordi jeg har så mye kaos inni meg, og føler det hjelper mye når jeg har det ryddig rundt meg. Jeg klarer ikke sette meg ned å slappe av i sofaen om kvelden viss det er rotete her.. 
❤ Når mennesker dømmer deg uten å kjenne deg. Det er lett for mange å dømme, ut ifra hva andre mennesker forteller om deg, eller ut ifra det de ser på sosiale medier. Dette er noe jeg tror vi alle kan bli mer bevisst på og tenke oss om både en og to ganger til. Det er så lett å dømme utifra hva vi viser av oss selv på sosiale medier, men husk at det er kun en brøkdel av oss. Vi viser ikke alle sidene våre på nett, og vi mennesker er mye mer komplekse enn det som synes på utsiden.

❤ Mennesker som ikke respekterer andres tid. Noe jeg syns er skikkelig irriterende, er når man har avtalt ett klokkeslett, og personen du skal møte kommer alltid for sent. Jeg forstår ikke at det skal være så vanskelig å møte opp tidsnok. Og skjer det noe som kommer i veien, er det ikke så vanskelig å gi en lyd fra seg på tekstmeld om at man kommer noen minutter for sent. Jeg syns det er respektløst ovenfor andre å kaste bort andres tid. Alles tid er like dyrebar, så husk at viss ett menneske velger å bruke SIN TID på akkurat DEG? Da burde du vise dette menneske nok respekt og takknemlighet ved å møte opp tidsnok til avtalen! Det handler om gjensidig respekt, mener jeg.


Still in my PJ’s..👌😊

@LunaCh ❤

2 Comments

  1. Latuda
    12. januar 2019

    Åååh😍 hvor har du kjøpt den himmelsenga?? 😍😍

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no