10 tanker den siste tiden

“Simple can be harder than complex:
You have to work hard to get your thinking clean to make it simple. 
But it’s worth it in the end because once you get there, you can move mountains.” 
― Steve Jobs

 

Ti random tanker…

💭 Hvor fredlig er det ikke ute i naturen vell? Det å komme seg bort fra alt stresset som følger hverdagen med, uavhengig av hva man gjør og ikke gjør.
Det er så deilig å kjenne på en helt annen hverdag, det tar ikke mange minuttene i bil å komme seg til Hovdevatnet eller Vatnevatnet, og likevel er kontrastene på mitt indre-liv så underlig stor! Det er nesten svart- hvitt, og det er kun omgivelsene som bestemmer.

Hm.. Rart og, fasinerende, på en og samme tid.

💭 Når skal mennesker våkne opp og tenke sjæl egentlig? – Dette har jeg dog undret på i mange år nå… Og jeg begynner å bli både frustrert, til tider irritert og svært så utålmodig.. Noen mennesker tenker så avansert og så vanskelig, at de ser ikke det enkle. Det er vanskelig å forklare..

💭 Coop Extra i furene har alt føler jeg. Hvorfor kunne ikke de vært nærbutikken min? Jeg tror jeg må si at de beste butikkene i område Ørsta/volda er… talalala: 1. plass: Coop Extra and second place: Rema 1000!! Gratulerer! 👏👏🤗😃
Den som dog ligger NEDERST på listen, er der imot i mine øyner EuroSpar.🙊🙈  Sorry, not sorry.

Begrunnelsen er:
Coop Extra har det beste utvalget at vegetarmat, pluss at de alltid er service- innstilte, hyggelige, hilser og smiler. De fyller faktisk PÅ hyllene når de er tomme, noe Eurospar derimot er ufattelig dårlige på. Jeg har vært SÅ frustrert mange ganger over tomme hyller av 50% av varene jeg skal ha som ikke er der, til tross for at de reklamerer for det i kundeavisen. “Kommer imorgen” er svaret om jeg gidder å spør. For av erfaring er dette kun ett standar-svar, som ikke nødvendigvis har rot til virkeligheten..
Såå irriterende når det står i reklamen at det er på tilbud, og så har de ikke inne.

💭 Hvordan kommer Tilo til å klare seg der ute i den store verden, helt alene? 🐱🐈 OMG, hele mammahjerte mitt verker bare av tanken! Selv hvor frustrert jeg kan være til tider over den katta, så er han likevel mitt hjertebarn, og jeg både gleder meg og gruer meg minst like mye til den dagen han skal få utforske verden på egenhånd. Det blir en utfordring å sitte vente på at han skal komme inn igjen! 🙊🙈 Gjett om hjerte kommer til å være i halsen den første tiden! 🙈 I februar er han gammel nok til å begynne trø utfor døren, hjelp så fort tiden har gått!

💭 Ikke lov ting du ikke klarer holde. Tenk deg godt om før du lover noe, så du er sikker på at du faktisk kan gjennomføre det. Ord er ikke bare ord…
– Det hjelper lite å si fine ting og skrive fine ord, når handlingene dine ikke samsvarer med de. Dessverre.

💭 Tenk at ifjor på denne tiden av året, kunne jeg ikke gå.
Jeg kunne ikke stole på mine egne bein. – Det er helt utrolig å tenke på.. Jeg kunne ikke komme meg noe sted uten rullestol, og nå går jeg i skogen. Livets kontraster hva.. Kanskje det er derfor jeg liker meg så godt i skogen nå? Fordi jeg setter mer pris på å faktisk ha muligheten til det, det hadde jeg nemlig ikke for kort tid siden.. Det er ett privilegium de fleste tar for gitt.

💭 Jeg burde sminke meg oftere. Jeg sminker meg max 2 dager i uken, og den følelsen jeg har når jeg har sminket meg, den vil jeg gjerne ha litt oftere. Føler meg alltid litt bedre når jeg har polert og retusjert ansiktet mitt litt.. Når man gjør det for sin egen del, så syns jeg faktisk det er bra.

💭 Hvorfor er det ikke pant på julebrusen vi kjøper på glass-flasker?

💭 Nå har jeg altså sortering opp i halsen. Vet du hvorfor? Jo, fordi JEG glemte å sette ut den gedigne fulle posen med PLASTIKK da det var henting sist. (som var lenge før jul)
Så siden JEG glemte det, har jeg nå TO gedigne poser med PLASTIKK på buda. (buda som er svært trang og liten.)

Jeg elsker sortering og er SÅ glad for at jeg har blitt så mye mer engasjert og flinkere til det! For sortering er SÅÅ VIKTIG for miljøet vårt, og det krever faktisk ikke mer tid å gjennomføre heller!
Men det er frustrerende at de henter så sjeldent PLASTIKK.
Om fem dager, kan jeg endelig hive ut de to posene med plastikk… Jeg gleder meg enormt. Sånn skikkelig GLEDER meg. 😅 Haha!

💭 Må begynne å sortere i hobby tingene. Nå har jeg bestemte meg for å ta opp igjen ting som har falt veldig til side de siste årene, jeg har flyttet skrivepulten til soverommet og har planer for å ha ett lite “hobby-hjørnet” der.
Det er “bare” å begynne å sortere å legge til rette egentlig, så nå MÅ jeg snart komme i gang. Jeg har derfor satt meg som mål at nå til søndag? Da skal det stå klart. Alt skal være flyttet inn, alle esker og alt som tilhører Scrapping. (og det er ikke lite….!) Mange esker som må flyttet, gjennomgås, kaste, beholde osv. Men det skal jeg klare! 💪👌😉 Det hjelper meg alltid å sette en “Dead-line” for meg selv. Da blir underlig nok ting faktisk gjort..
Vi har alle vårt.. hehe!

Ha en så fin dag som mulig da, dere! Ta vare!❤

@LunaCh

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no