🌈Be the rainbow in someone elses cloud🌈 #Avledning

Hei hei og riktig god helg, dere! 🤗💕 Hvordan har dere det idag?💚
Jeg har sittet hele dagen ved skrivepulten i hobby-hjørnet mitt her hjemme, bare koset meg med kortlaging i pysjen! – Det er en av de beste metodene jeg har hvor jeg kan kjenne jeg senker skuldrene, ja faktisk kan kjenne jeg slapper skikkelig av. Jeg kobler totalt ut verden og alt som er vanskelig forsvinner liksom for en liten stund.
Det føles som om stormen innvendig stilner litt, angsten er nemlig ikke like krevende akkurat der og da mens jeg klipper og limer, – sinnet mitt blir litt lysere..

Jeg har funnet “min ting” som fungerer i vanskelige perioder, hva som hjelper meg på tøffere dager og hva som absolutt ikke hjelper i det hele tatt. Avledning er veldig viktig, selvsagt i begrenset omfang.
Scrapbooking, er en av mine metoder for å holde meg mer “her og nå” på dager hvor jeg sliter ekstra. Jeg får koblet litt av når jeg kjenner kaoset river og sliter i meg. Ja rett og slett får jeg på en måte en liten “hvilepause” eller en såkalt  “Timeout” fra alt rundt og i meg.

Hva gjør du for å avlede deg når tankene/følelsene/stemmene herjer som verst?
Har du funnet noe som funker for deg?

Det ble ett veldig fargerikt kort idag! Skikkelig knallfarger, primært Orange, gult og rosa.
Hva syns du? Liker du fargerike kort?🌈💚💕

Jeg liker så godt lag på lag som dere ser på bilde over her. Ha lagene i forskjellige høyder. Det heter vell på scrapbooking språk: “Stamp-up Card”.. Syns det blir en så kul effekt som gjør mye ut av seg.😍🙌

Når man sitter slik så er det faktisk eneste fantasien vår som kan sette en stopper. Jeg aner faktisk ikke hvordan kortet blir selv en gang før det er ferdig,- for jeg går ikke etter noen mal eller noe. Alt blir til etterhvert som jeg klipper og limer, så legger jeg ting oppå og ser før jeg limer det fast, – det former seg mens jeg holder på med andre ord. Det er vell det jeg syns er så gøy, – jeg aner aldri hvordan resultatet blir, og det blir aldri som jeg egentlig hadde tenkt, hehe..😊🌈💚🌸

🌞🌈You Are My Sunshine🌈🌞

Ikveld skal vi lage pizza og se på film, jeg og BPAen min. 🤗💕✨Det gleder jeg meg til.🍕😘 Bare en skikkelig kosekveld.. Blir nok tidlig seng som vanlig, ellers tenkte jeg å skrive “Uken som gikk” til dere imorgen. – Det har jeg ikke gjort på lenge..

Håper du har det så greit som mulig, og at du får en fin lørdagskveld!
Ta vare!💕 Ekstra stoooor klem fra meg!🤗💕🌈💚

@LunaCh❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no