⭐✨💕Girl stuff💕✨⭐

Heii fine sjeler! 💕🤗😍 GOD helg, dere! Jeg sitter fremdeles i pysjen, drikker kaffe og cola zero om hverandre, redigerer bilder og hører på musikk som får meg i godt humør! Idag er jeg faktisk i skikkelig godt humør kjenner jeg, kanskje fordi alt er så rosa idag, haha!!😍🙈😅 Rosa og gult er mine absolutt favoritt – glad-farger, har du noen farger og sanger du blir i sånn skikkelig godt humør av? Merkelig hvor påvirket vi blir av alt rundt oss, hva..

Vell, jeg spurte på insta-story igår (jeg heter: Lunach.psykmagasinet.no om du vil følge meg der) om det var ønskelig med ett litt “rosa-blogg” innlegg her med ting jeg har kjøpt på Aliexpress, og det var det overveldende mange som trykket YES på. Så da blir det det idag!😍💕😉✨ Skikkelig girly, og jeg elsker det!

Disse dekselene er bare SÅÅÅ fine!!! Tror jeg betalte under 30 kr pr stk!🙊👌✨ Nå har jeg fem deksel, og klarer aldri bestemme meg for hvem jeg skal bruke om dagen, hehe!

✨⭐I AM STRONG – RELAX, TAKE IT EASY ⭐✨

🍧✨Silicon deksel – Ice-cream and Cigarettes  ✨🍧

✨💅Dere som har fulgt meg lenge, og de som kjenner meg, vet at jeg elsker alt med negler. Det blir dyrt å kjøpe på butikken her i Norge, så jeg har kjøpt endel ting på Ali-express i det siste. Jeg har ikke fått alt ennå, men her er noe av det jeg har fått til nå, og jeg må bare få sagt at jeg bare elsker de falske neglene som har matt farge på, de er SÅ fine!!✨💅

💅✨Neglklipper, neglfiler og hendige verktøy til å skyve neglebånd osv.✨💅


Jeg har kjøpt Dotting-penner (det var på Wish..) til å lage mønster, og nå har jeg fått dilla på klistermerker! Det er så sykt billig på Ali-express, jeg kjøpte en 50 pak. med blomstrete-mønster, til 15 spenn liksom. Ikke rart man velger å kjøpe på nett når det er så store prisforskjeller..Så har jeg kjøpt masse fine hobby-ting til Scrapbooking, det var så syyyyykt mye kult der!
😍🙌💖 Så gleder jeg meg til å start med hobbyen min igjen! 🤗👌 Har fått flyttet både skrivepult og begynt å komme på plass på soverommet nå, i hjørnet der. Når man har en kattunge i hus må man være litt kreativ i plassering også, siden han elsker å rive alt (og da mener jeg ALT, inkludert bildene på veggene) ned på gulvet…🙈😅😻 Såå… Da ble det ett lite hobbyhjørne på soverommet istedet for i stua, og egentlig syns jeg det ble skikkelig koselig!🙌😍 Kan vise dere viss dere ønsker når jeg har kommet helt på plass!🤗😃✨💕Her er noen av klister-merkene jeg har kjøpt!
De er så utrolig fine å bruke i Års-kalender-boken min!! Finnes i masse forskjellig former og tekster, bilder og figurer. Masse kult!! 🤗👍 – Jeg kan vise dere hva jeg har kjøpt av hobby saker også, viss dere vil! Just let me know, legg igjen en kommentar om det er av interesse! 👍🤗😃✨💕

Nå er det på tide med litt mat, bare avslapping og kos idag. Lørdag, og pizza ikveld med verdens beste! 😍😊💕 Hva gjør dere på i helgen da? 💕Husk at det er lov å senke skuldrene å bare kose seg i pysjen, det trengs ikke å hele tiden finne på kule ting… Det er ganske deilig å bare roe ned altså.🤗😉👌 Jeg tro vi alle trenger mer av det, i denne hverdagen som er full av stress og jag.


@LunaCh ❤

2 Comments

 1. Latuda
  27. januar 2019

  Åhh så mye fint 😍 nå fikk jeg også lyst til å shoppe der. 🤪 hvor lang tid tar det før det kommer ca?❤

  Svar
  1. lunach
   7. mars 2019

   3-4 uker ca. 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stine@psykmagasinet.no