♥♥♥Jeg savner dere!♥♥♥


Hei fra en ganske så blid Luna! Eller.. litt irritert, kanskje. For akkurat i det sekund jeg fant ut at jeg skulle forsøke å hvile litt? Jo da begynner plenklippingen rett utenfor soveromsvinduet mitt. 😉 Alltid like hyggelig den lyden der, hva…. Heldigvis har jeg gode øretelefoner og sykt bra musikk smak (etter min mening i alle fall;) , så det ble reddningen. 

Vet dere hva jeg savner..? Jeg savner å ha en skikkelig dialog med dere slik som vi en gang hadde. Det er noe som er kjipt akkurat med å ha byttet bloggplattform, og om jeg så må si det – så er det den eneste tingen jeg syns er kjipt også. Trives innmari godt her inne, føler meg «hjemme» her. Jeg har jo ikke akkurat en typisk blogg.no blogg. MEN det føles til tider som om jeg har mistet mye av kontakten med dere følgere jeg har hatt over mange år, fordi det var enklere på blogg.no å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet, her har jeg skjønt flere har problemer siden jeg får de fleste tilbake meldinger på FB-innboksen min og/eller mail. (Takk forresten til dere, det er alltid så super hyggelig!!!) 
Det kjenner jeg begynner faktisk å gnage litt på meg nå.. Dumt det er slik at man må opprette konto for å kunne kommentere. Blir så mye tyngre for dere, og det blir vanskelig å ha spmørsmålsrunder også. (desverre) For det har vært gøy både for meg og for dere. Vet ikke om det er mulig å få endret dette, men jeg lover at det skal jeg få sjekket  opp! ♥

Idag har jeg gått meg en tur på butikken og handlet, (alene). Og det gikk faktisk veldig bra! Er blitt litt kjøligere temperatur idag og mye vind, men solen er fremme og jeg og bonusmammaen min skal plante litt på verandaen min idag! – DET gleder jeg meg til! Kvalitetstid sammen, og så blir verandaen SÅ mye finere! – Blomster gjør meg så innmari GLAD! 🙂 Er dere glad i blomster? Hva gjør DEG glad? ♥♥♥

(Bilde er ifra snapchat i påsken)

skal jeg koke meg litt kaffe, skifte til en litt mer behagelig bukse og sette meg ut på verandaen å slappe av litt i solen. Gressklipperen har tatt seg fri for dagen virker det som. Yeahj!
Ønsker dere en så god dag som dere kan ha, ta vare på DEG SELV.
♥♥♥ DU er VERDIFULL! ♥♥♥

@Lunach ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Scroll to top

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgivere av bloggen. Alle bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver. Bloggen ligger på psykmagasinet.no. Ønsker du å blogge om psykisk helse på psykmagasinet.no så kan du ta kontakt med ansvarlig redaktør på mail: stinena@hotmail.no